13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii de la „Titulescu“, medaliaţi cu bronz

Voleibaliştii de la „Titulescu“, medaliaţi cu bronz

\n

Una dintre echipele de volei masculin de la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu“ din Craiova, cea de minicadeţi, a urcat pe podium la Campionatul Naţional de la Fălticeni, întorcându-se acasă cu medalia de bronz.
Jucătorii născuţi în anul 2001, antrenaţi de profesorii Daniel Săvoiu şi Daniela Căpăţînă, au ratat cu puţin accederea în finala competiţiei, fiind învinşi în semifinale de CSŞ Liceul „Alexandru Papiu Ilarian“ Dej, cu scorul de 3-2 (23-25, 25-11, 21-25, 25-19, 15-13). În serii, oltenii au obţinut două victorii: 3-2 cu CVM Tomis Constanţa şi 3-0 cu CSŞ Kefalonia Ocna Mureş. Lotul craiovean a fost alcătuit din următorii jucători: Bogdan Catană, Irinel Catrina, Ianis Catrinoiu, Claudiu Floarei, Ştefan Purcaru, Irinel Buleandră, Adrian Săvoiu, Cristian Badea, Andrei Cârlogănescu, Robert Alecu, Cosmin Popescu şi Ionuţ Truşcă-Giurcan. Clasarea pe podium reprezintă o performanţă pentru voleibaliştii din Bănie, care anul trecut au încheiat competiţia pe locul şapte. Noua campioană este echipa gazdă a turneului final, Clubul Sportiv Şcolar „Nicu Gane“ din Fălticeni.

Cosmin Popescu le-a dat emoţii spectatorilor
din Polivalentă

Unii dintre voleibaliştii medaliaţi au participat luni seară la meciul de volei masculin dintre SCM-U Craiova şi Zalău din Sala Polivalentă, ca şi copii de mingi. Puştii au venit cu medaliile la gât, pentru ca lumea să poată vedea efortul muncii lor.
La un moment dat, unul dintre băieţi, aflat în zona fileului, a căzut jos din picioare, arbitrul a oprit meciul, iar spectatorii s-au speriat. Imediat, familia, personalul medical, colegii, antrenorii i-au oferit primul ajutor. Cosmin Popescu, pentru că despre el este vorba, şi-a revenit destul de repede şi a părăsit sala pe picioare, în aplauzele publicului, însoţit de familie. „A avut o cădere de calciu pentru că am avut meciuri în weekend, apoi am avut un drum de peste zece ore cu autocarul de la Fălticeni la Craiova. Acum este bine“, a explicat ieri Daniela Căpăţînă.

La finalul acestei săptămâni, echipa feminină de volei liceu a CN „Nicolae Titulescu“ va fi gazda finalei Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, competiţie la care vor participa opt formaţii. Meciurile se vor desfăşura în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, acolo unde vineri, la ora 9.00, va avea loc deschiderea oficială a competiţiei, şi în sala de la „Titulescu“. Duminică, de la ora 14.00, va fi festivitatea de premiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS