24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportŞapte medalii pentru atleţii de la "Trişcu"

Şapte medalii pentru atleţii de la „Trişcu”

\n

Cei mai mici dintre atleţii de la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trişcu” din Craiova au obţinut şapte medalii la Campionatul Naţional (copii 1,2,3) de sală, desfăşurat weekend-ul trecut la Bucureşti.
Aşa cum ne-au obişnuit, Vanessa Balaci, Andra Bojneagu şi Diana Maria Iacob s-au regăsit pe podium în probele în care au luat startul, la categoria copii 1.
De fapt la două dintre probe, cele trei atlete craiovene s-au luptat între ele pentru o medalie cât mai strălucitoare.
La 60 de metri, Vanesa Balaci şi Andra Bojneagu nu au putut fi departajate, ambele trecând linia de sosire cu acelaşi timp, 8.32, cucerind medalii de argint.
La proba de 60 de metri garduri au urcat pe podium tot două dintre craiovencele mai sus menţionate: Diana Maria Iacob a obţinut medalia de argint, iar Andra Bojneagu a urcat pe treapta a treia a podiumului.
Vanesa Balaci a plecat şi ea acasă tot cu două medalii, pe lângă cea de argint de la 60 de metri, obţinând şi una de bronz la 200 metri.
Ştafeta masculină de 4×1 tur de la „Trişcu” a câştigat medalia de bronz. Din echipă au făcut parte Marius Munteanu, Valentin Bălosu, Daniel Hîrşie şi Răzvan Anghel.  Liceul craiovean a cucerit o medalie de argint la biatlon, prin George Ghimpău.
Antrenorii sportivilor care au urcat pe podium sunt: Nicuşor Bugiulescu, Petra Iacob, Mircea Barbălată, Marian Neacşu şi Valentin Mitrache.
Aproape de o medalie au fost Alexia Şovar – locul patru la 800 m, Răzvan Anghel – locul 6 la 800 m şi Adina Băcanu – locul 6 la biatlon. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS