11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGorovei: Meci de şase puncte la Vâlcea

Gorovei: Meci de şase puncte la Vâlcea

CS Universitatea Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Municipal“, pe CSM Vâlcea într-un joc din cadrul etapei a 21-a din Liga a II-a, seria 2. Va fi un adevărat derbi al Olteniei pentru promovarea în primul eşalon, cele două echipe fiind pe primele două locuri în clasamentul sezonului regulat. În ierarhia play-off-ului, CSM se află pe locul al treilea, la patru puncte distanţă de formaţia pregătită de Gabi Balint.
În partida tur, disputată pe stadionul „Ion Oblemenco“, CSU Craiova s-a impus cu 3-1, datorită golurilor înscrise de Gorovei, Pleşan şi Curelea, pentru vâlceni punctând Negruţ. Unul dintre autorii reuşitelor gazdelor, atacantul Răzvan Gorovei, nu va putea evolua, fiind accidentat de mai mult timp. Vârful craiovenilor s-a arătat optimist în privinţa obţinerii unui succes în Zăvoi, excluzând varianta unui alt rezultat. „Va fi un meci greu, de şase puncte, dar vom porni favoriţi şi băieţii trebuie să arate că îşi doresc promovarea în Liga I. Am fost la antrenamente şi am văzut că toţi sunt montaţi să obţină victoria la Vâlcea. Cred că, dacă ne vom impune la Vâlcea, vom lua o opţiune importantă pentru promovare şi nu se va pune problema cine va termina pe primul loc. Am văzut că domnul Gabi Balint este un antrenor ofensiv şi a pregătit foarte bine acest joc. Atmosfera este bună în cadrul lotului şi aşteptăm victoria. Îmi e ciudă că nu mă pot antrena şi că nu sunt şi eu cu ei să îi ajut în teren, însă ei ştiu că le sunt alături şi îi voi susţine să câştige cele trei puncte“, a precizat atacantul CSU Craiova, Răzvan Gorovei, pentru GdS.

„Băieţii vor juca pentru domnul Stroe“

Răzvan Gorovei crede că vâlcenii vor evolua defensiv şi vor încerca să se impună în finalul jocului. „Din câte am observat, CSM Vâlcea nu domină meciurile şi nu marchează repede, aşa cum facem noi. Cred că se vor apăra şi dacă vor reuşi să nu primească gol, vor încerca să înscrie pe finalul jocului, aşa cum au făcut în multe partide. Sunt convins că nu le va ieşi planul, mai ales că băieţii vor juca, în primul rând, în memoria domnului Corneliu Andrei Stroe şi acest lucru îi va motiva să câştige meciul“, a punctat Gorovei. „După ce vom promova, sper să aducem mai mulţi spectatori la stadion şi chiar să jucăm cu arena arhiplină. Ar fi foarte frumos. La anul, cred că ne putem califica în Liga Europa, pentru că avem un lot valoros, suntem cu salariile la zi şi trebuie să facem performanţă. Pentru asta sper să fiu şi eu pregătit pentru că nu vreau să forţez să evoluez în finalul play-off-ului şi, Doamne fereşte!, să mă accidentez din nou. Vreau să fiu apt sută la sută în primul cantonament din vară pentru pregătirea primului sezon din Liga I“, a conchis Răzvan Gorovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS