11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJames Tyler, în aşteptare

James Tyler, în aşteptare

Managerul secţiei de baschet a SCM-U Craiova, Marius Toma, a vorbit ieri despre situaţia jucătorului american James Tyler, scos în afara lotului înaintea partidei cu BC Timişoara, din motive disciplinare. „James Tyler are contract până la ultima partidă oficială din acest sezon. Zilele viitoare va avea loc o întâlnire la club, cu conducerea. Am discutat deja cu agentul lui Tyler. A fost o problemă de lipsă de disciplină şi nu vrem să tolerăm asemenea acte. Dacă trecem cu vederea şi acest caz izolat, se va repeta cu alţi jucători, care vor vedea că e posibil să se abată de la reguli. Nu putem duce echipa în haos. Nu un jucător ţine echipa. Nu şi-a dorit nimeni să fim nevoiţi să luăm măsuri tocmai cu Tyler, îndrăgit de public, un jucător care a dat randament la echipă. Marea bucurie a mea este că a revenit Ionuţ Drăguşin cu foame de joc“, a declarat Marius Toma. 

Şi noul director al SCM, Victor Lazarciuc, a vorbit despre situaţia lui Tyler: „Dacă nu ai o viaţă sportivă nu faci nimic. Să vii să lălăi pe teren să nu ai energie, mai bine renunţi la un asemenea jucător şi scoţi ce-i „putred” din lot. Tyler creează o atmosferă neprielinică”.

Toma a precizat că nu va face anumite calcule înaintea meciului cu CSU Asesoft Ploieşti, în ideea că Mirko Kovac şi coechipierii săi ar putea avea un adversar facil în play-off. „Mergem la victorie la Ploieşti, indiferent cu cine ne vom împerechea în play-off. Sunt craiovean şi ştiu că nu putem să păcălim publicul care vine să ne susţină. Noi, oltenii, vrem mereu victoria“, a mai punctat Toma. Craiova va juca la Ploieşti sâmbătă, de la ora 18.00, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Naţională. Oltenii ocupă locul 5, cu 41 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS