22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - FC Universitatea Craiova a bifat a doua neprezentare din campionat (UPDATE)

Fotbal – FC Universitatea Craiova a bifat a doua neprezentare din campionat (UPDATE)

Oficialii şi jucătorii echipei FC Universitatea Craiova s-au ţinut de cuvânt şi nu s-au prezentat astăzi după-amiază la Severin, pentru disputa cu UTA Arad, din etapa a 20-a din Liga a II-a, seria 2. Oaspeţii şi-au făcut datoria, au intrat echipaţi pe teren şi au aşteptat adversarii 15 minute, conform regulamentului, apoi arbitrul central Dorian Micloşină (Reşiţa) a fluierat finalul jocului, „Bătrâna Doamnă“ câştigând la „masa verde“ cu scorul de 3-0.

Cum FCU se află la a doua neprezentare din acest sezon, prima având loc cu FC Olt, la Slatina (etapa a 15-a), riscă să fie exclusă din campionat, cazul său urmând să fie dezbătut în următoarea şedinţă a Comisiei de Disciplină, care va avea loc miercuri.

UPDATE, ora 18.15

„Trebuie să recunosc că pe noi ne avantajează această neprezentare, am câştigat trei puncte şi am scăpat de o contracandidată. Din punct de vederea competiţional e dureros când nu joci din asemenea motive. E trist că se întâmplă astfel de lucruri în fotbalul românesc. Am avut posibilitatea să joc împotriva multora dintre foştii componenţi ai marii echipe a Craiovei şi cred că ei regretă cel mai mult retragerea aceasta. Din păcate, sunt multe echipe cu tradiţie care au probleme, chiar şi noi la UTA. Nu ştiu ce soluţii ar trebui găsite pentru a se evite aceste retrageri. Poate ar trebui să se pună accent mai mult pe copii şi juniori, ca să nu mai cheltuim pentru aducerea jucătorilor din străinătate sau poate ar trebui depunse nişte garanţii financiare la începutul sezonului pentru a se asigura din start o parte din buget.
Trebuie să recunosc că pe noi ne avantajează această neprezentare, am câştigat trei puncte şi am scăpat de o contracandidată. Noi ne continuăm lupta pentru salvarea de la retrogradare”, a declarat antrenorul UTA-ei, Stelian Gherman, conform liga2.ro.
UTA Arad a deplasat la Severin următorii jucători: Boşneag, Horvat – Feussi, Ardelean, Faye, Oltean, Lazea, Marcu, Ov. Popescu, Ibe, Sălăjan, Laso, Diarra, Farcaş, Ola şi Dubăţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS