10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrei finale pentru Podari

Trei finale pentru Podari

Formaţiile din Oltenia din Liga a III-a, seria 3, se apropie de finalul sezonului regulat, urmând ca săptămânile viitoare să se dispute ultimele trei etape. ACS Podari va avea programul cel mai intens, urmând să întâlnească echipe cu care ar putea juca şi în play-out. Pentru ACS Viitorul Municipal Craiova, ultimele runde ar putea să conteze doar pentru palmares, decât una dintre adversare fiind implicată în play-out. Grupările FC Balş şi CS Vişina Nouă vor avea un final de sezon destul de liniştit.
ACS Podari va întâlni „satelitul“ Concordiei Chiajna, sâmbătă, pe stadionul din Podari, iar pe 4 aprilie se va deplasa la Domneşti pentru jocul cu Viitorul. Antrenorul Bogdan Vrăjitoarea consideră că aceste două partide trebuie câştigate obligatoriu. „Ne aşteaptă două meciuri foarte grele pe care trebuie să le câştigăm. Avem aproximativ zece puncte în play-off şi dacă am obţine încă şase din următoarele două dueluri am sta liniştiţi în play-out. Nu mai spun că, dacă şi Inter Clinceni va rămâne în play-out şi îi vom bate acasă, cu 19 puncte vom aborda mult mai liniştiţi play-out-ul“, a afirmat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
El a fost completat şi de preşedintele clubului, Ion Mihai, care consideră că echipa nu va avea emoţii privind retrogradarea. „Ne aşteaptă trei meciuri ca trei finale. Trebuie să câştigăm toate cele trei jocuri pentru a intra bine în play-out. Avem o echipă pregătită bine, care a crescut de la meci la meci. Şi pe banca de rezerve avem jucători care sunt la 70 la sută din potenţialul titularilor“, a precizat preşedintele ACS Podari, Ion Mihai.

Emoţii la retrogradare pentru ACSVM Craiova

Cealaltă echipă din Dolj aflată în seria 3, ACS Viitorul Municipal Craiova, va avea doar în următorul joc o miză în plus, însă numai dacă Inter Clinceni va rămâne în play-out, ilfovenii fiind la un singur punct de partea superioară a ierarhiei. Tehnicianul ACSVM Craiova, Alin Gavrilă, s-a arătat nemulţumit de prestaţia elevilor săi în cele patru partide din miniretur şi aşteaptă o altă atitudine în meciurile viitoare. „Jucătorii nu s-au concentrat îndeajuns şi am pierdut puncte importante pe greşeli personale. S-a văzut lipsa de experienţă a unor fotbalişti tineri, care au venit din Liga a IV-a. Sper ca până la sfârşitul play-out-ului să reuşim să ne salvăm de la retrogradare“, a punctat Alin Gavrilă, pentru GdS.
O formaţie cu probleme financiare este FC Balş, însă datorită rezultatelor din prima parte a sezonului, trupa pregătită de Victor Naicu are şanse mari să rămână în play-off. Cu toate acestea, situaţia financiară nu s-a rezolvat, fapt confirmat de tehnicianul oltenilor. „Mă interesează să ajungem în play-off, după aceea va fi greu să îi mai motivez pe jucători. Trebuie să se implice conducerea şi să rezolve problema cu restanţele pentru că mai avem de primit şase prime şi trei salarii. Dacă mă raportez la rezultate nu sunt mulţumit, însă dacă mă gândesc şi la problemele care au fost, sunt mulţumit că am obţinut acel succes cu Dinamo II, o contracandidată din play-off“, a declarat antrenorul bălşenilor, Victor Naicu.
Nici CS Vişina Nouă nu are o situaţie financiară roz, dar poate prinde play-off-ul şi, evident, să scape de emoţiile retrogradării. În ultimele trei runde, echipa aflată pe locul 3 va evolua în deplasare cu FC Baloteşti şi ACS Viitorul Municipal Craiova, şi pe teren propriu cu Juventus Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS