18.6 C
Craiova
vineri, 31 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Mititelu: Avem suporteri de rezultat

Fotbal – Mititelu: Avem suporteri de rezultat

Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a avut reacţii dure după eşecul de ieri de la Severin, în faţa echipei CS Mioveni, scor 2-3. Mititelu nu renunţă însă la gândul că echipa sa se va califica în play-off şi susţine că FCU va disputa meciul cu FC Olt Slatina, pe care ar fi trebuit să îl piardă la “masa verde” pentru neprezentare.

“Este o înfrângere care ne toarnă plumb în picioare. La câte necazuri avem ne este foarte greu după acest meci. Sunt optimist că vom prinde play-off-ul in extremis. Mai avem 5 meciuri, nu patru. Degeaba şi-au pus cei de la Slatina trei puncte în plus în clasament. Acel meci se va rejuca. Simţeam că se prăbuşeşte pământul cu mine după înfrângerea cu Mioveni. Nu-mi vine să cred. Acest eşec a declanşat semnalul de alarmă. Ar fi o mare tristeţe să ratăm play-off-ul. E musai să batem la Bistriţa şi să adunăm cel puţin 9 puncte din aceste 5 meciuri”, a afirmat Adrian Mititelu după meciul de la Severin.

Acesta s-a legat şi de fani, spunând că nu mai vin la meciuri pentru că echipa nu are rezultatele scontate. “Sunt şi ei nemulţumiţi de nivelul la care jucăm. Dar ştiţi cum sunt oltenii. Ei sunt mai mult suporteri de rezultat. Când merge greu, nu se prea omoară să vină. E şi o chestiune de mentalitate şi de felul de a fi al suporterului din România. Aud acum că protestează, că nu ştiu ce vor să facă…Într-un fel e mai bine că nu vin, decât să vină şi să înjure. Nu putem fi supăraţi pe ei, pentru că nu le-am dat prea multe satisfacţii. Însă echipa avea şi acum nevoie de ei. Aşa stau toţi în spatele tastelor, în spatele calculatorului şi au idei şi soluţii mai bune. Ar trebui să ne onoreze cu prezenţa, să ne ajute acum, când ne e greu. Când ne va fi bine sunt convins că vor fi prezenţi”, a mai precizat Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS