20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Geolgău: Nu văd de ce FRF ar vrea să retragă acest green-card pe care l-a dat oraşului

Fotbal – Geolgău: Nu văd de ce FRF ar vrea să retragă acest green-card pe care l-a dat oraşului

Directorul general al CS Universitatea Craiova, Gheorghiţă Geolgău, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la Sala Polivalentă, că nu-şi face griji în privinţa continuităţii clubului din Bănie în fotbalul românesc. Reamintim că în cadrul Adunării Generale de astăzi a FRF, CSU Craiova a rămas cu afilierea provizorie, urmând ca departamentul juridic să analizeze cazul său. 

„Eu, nefiind prezent la Adunarea Generală, deoarece, conform regulamentului trebuie să ai şase luni de zile ca şi funcţie într-un anumit club, l-am delegat pe Felix Grigore la şedinţa de astăzi de la FRF. Ştiu şi eu tot ce au prezentat colegii voştri de la Bucureşti, pentru că am vorbit foarte puţin cu Felix. Atâta timp cât FRF a oferit vara trecută oraşului Craiova un loc în Liga a II-a este un lucru normal din punct de vedere juridic să fim aici. Nu văd ca după şapte-opt luni de ce ar vrea FRF să retragă acest green-card pe care l-a dat oraşului, mai ales că aţi văzut şi voi ce program, ce plan am făcut pentru a merge la drum. Aşteptăm acum din punct de vedere juridic al FRF să se exprime clar ce ne cer. Dezicia de astăzi ne dă dreptul în continuare să participăm la competiţie, aşa că plecăm spre Satu Mare cu dorinţa de a învinge şi de a ne păstra un loc care să ne permită promovarea la sfârşitul sezonului. Vom urma căile regulamentare, pentru că totul depinde de regulament. Vom lua imediat contact cu cei de la compartimentul juridic al FRF să aflăm exact despre ce e vorba”, a declarat Gheorghiţă Geolgău.
Prezenţi la întâlnirea cu mass-media, antrenorul Ovidiu Stângă şi mijlocaşul Viorel Ferfelea au afirmat că alb-albaştrii au făcut eforturi să uite de înfrângerea cu ASA Târgu Mureş şi că vor face tot posibilul să câştige cu Olimpia Satu Mare, confruntare care va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00.
„Este un meci important din toate punctele de vedere pentru noi, ca şi poziţie în clasament dar şi ca importanţa punctelor. La acest nivel e normal să vrem numai să câştigăm. Trebuie să şi putem, trebuie să demonstrăm că avem forţa de a învinge orice adversar. Ca şi nivel de joc, a avea o evoluţie bună şi a fi concentraţi sută la sută nu cred că vom avea probleme”, a spus Ovidiu Stângă.
„Vom merge cu gândul la victorie. Vrem să arătăm suporterilor că a fost doar un eşec meciul cu Târgu Mureş şi că avem puterea să revenim. Atmosfera la echipă este bună. Am marcat cu Satu Mare în tur, mi-aş dori să recidivez şi să marchez şi în partida retur, dar cel mai important este ca noi, ca echipă, să luăm trei puncte”, a punctat Viorel Ferfelea.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS