17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamo, următoarea „ţintă“ pentru craioveni

Dinamo, următoarea „ţintă“ pentru craioveni

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova vor întâlni astăzi, de la ora 16.00, pe teren propriu, formaţia Dinamo Bucureşti, în meciul retur din sferturile de finală ale Cupei României. Bucureştenii s-au impus cu 3-0 în partida tur, miercurea trecută, în condiţiile în care antrenorul craiovean Dănuţ Pascu a trimis la meci jucătorii de rezervă, deoarece a menajat titularii pentru partida mult mai importantă, de sâmbătă, de la Baia Mare. În urma jocului din Maramureş, câştigat de olteni cu 3-0, SCM-U a încheiat sezonul regulat pe locul doi şi a obţinut calificarea în semifinalele campionatului, dar şi în cupele europene.
Revenind la meciul de astăzi, trebuie menţionat că Laurenţiu Lică şi colegii săi nu trebuie să piardă nici un set dacă îşi doresc să se califice în semifinalele Cupei. Dacă craiovenii vor câştiga jocul cu 3-0 se va mai disputa un „set de aur“ pe care, de asemenea, trebuie să-l câştige.
„Acum parcă regret că nu am luat măcar un set la Bucureşti. Dar sper că vom învinge la Craiova cu cât este nevoie pentru a putea merge în semifinale“, a spus zilele trecute antrenorul oltenilor, Dănuţ Pascu.
Jucătorul Laurenţiu Vînătoru a evidenţiat faptul că presiunea va fi pe umerii adversarilor, care sunt presaţi de conducerea clubului să obţină o performanţă notabilă: „Ne va fi greu să eliminăm Dinamo, dar nu imposibil. Ei sunt cam obligaţi să obţină un trofeu, o clasare pe podium în timp ce noi nu avem nimic de pierdut. Sper
într-un joc bun şi într-un număr cât mai mare de spectatori în tribune“.
Atât în cele două meciuri din campionat, cât şi în partida amicală disputată în presezon, la Memorialul „Radu Zamfirescu“, alb-albaştrii au învins Dinamo. Un bilet de intrare la meci va costa 7 lei, pentru că partida se va disputa în cuplaj cu jocul de baschet masculin din Liga Balcanică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS