22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): Lia Olguţa Vasilescu a cerut demisia conducerii SCM Craiova şi a antrenoarei Carmen Amariei

Handbal (f): Lia Olguţa Vasilescu a cerut demisia conducerii SCM Craiova şi a antrenoarei Carmen Amariei

După ce echipa feminină de handbal SCM Craiova a fost învinsă, în această seară, la “masa verde” (scor 10-0) de HCM Baia Mare, deoarece jucătoarele nu aveau viza medicală, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu a cerut demisia conducătorilor clubului SCM şi a antrenoarei Carmen Amariei.  
“Conducerea SCM Craiova e aşteptată mâine la secretariatul Primariei Craiova cu demisia în mână. Înainte sa vină, să o ia şi pe cea a lui Carmen Amariei”, a scris primăriţă pe un site de socializare.

După mai bine de o oră de când arbitrii au decis că meciul nu se va disputa, reprezentanţii SCM Craiova, directorul Bogdan Bălan şi antrenoarea echipei de handbal, Carmen Amariei, au făcut declaraţii presei.
“Ne cerem scuze faţă de publicul nostru. A fost o problemă organizatorică. Avem viza medicală făcută, dar carnetele nu erau vizate. Nu pot spune a cui este vina. Ne vom întâlni mâine dimineaţă să vedem fiecare ce sarcină avea şi ce se întâmplă pe viitor. Carnetele erau la organizatorul de competiţii (n.r. – Cornel Vasile), care a venit la club de curând. Trebuie să-l întrebaţi pe dânsul”, a spus Amariei.

„Este o greşeală regretabilă. A mai fost un incident în sezonul trecut într-un meci al nostru, dar la echipa adversă – Oltchim. Noi atunci am fost înţelegători. Dar acum cei de la Federaţie nu şi-au dat acordul.  Trebuie să vedem cine este de vină şi va plăti. Dacă se face de vină directorul, voi plăti şi eu”, a menţionat directorul Bogdan Bălan.

De menţionat că aceasta nu este prima gafă organizatorică cu efect direct asupra echipei de handbal SCM Craiova.

În debutul sezonului, formaţia din Bănie a mai pierdut un meci la „masa verde”, cel cu Zalău, deoarece a folosit o jucătoare legitimată neregulamentar, Anca Amariei, şi în plus a fost penalizată cu un punct.

Săptămâna trecută presa a aflat că singura jucătoare străină din lotul oltean, ucraineanca Iulia Snopova, principala marcatoare a echipei, nu mai are drept de joc deoarece i-a expirat viza de şedere în România.

SCM Craiova avea ca obiectiv pentru acest sezon locurile 1-7, iar în prezent ocupă locul 9.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS