21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Gică Popescu: Nu avem nicio scuză să nu ieşim din grupa asta

Fotbal – Gică Popescu: Nu avem nicio scuză să nu ieşim din grupa asta

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, astăzi, după tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European din 2016, că prima reprezentativă nu are voie să nu se califice la turneul final, precizând că adversarii sunt cei pe care i-a dorit toată lunea. „E grupa pe care ne-am dorit-o. Oricare ar fi fost grupa, antrenorul echipei naţionale are obligaţia să califice echipa naţională la fiecare doi ani de zile. Nu avem nicio scuză să nu ieşim din grupa asta, nicio scuză. Grecia este echipa pe care ne-am dorit-o ca şi cap de serie. Pe Ungaria, de asemenea ne-am dorit-o. Nu cred că se putea o grupă mai favorabilă la primele două urne, dar atenţie mare la echipele de pe locurile patru şi cinci, pentru că sunt echipe care ne pot pune probleme”, a spus Popescu, la Digi Sport.

Reprezentativa României va evolua în grupa F în preliminariile Campionatului European din 2016, în compania selecţionatelor Greciei, Ungariei, Finlandei, Irlandei de Nord şi Insulelor Feroe, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Nisa.
Primele două echipe din cele nouă grupe se vor califica la turneul final, la fel şi formaţia cel mai bine clasată pe locul trei, luând în considerare meciurile cu reprezentativele de pe locurile 1, 2, 4 şi 5 din grupele respective. Celelalte opt echipe de pe locul trei vor susţine meciuri de baraj în noiembrie 2015, pentru cele patru locuri rămase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS