19.4 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal - Pandurii Târgu Jiu - Vardar Skopje, scor 1-0, într-un joc amical

Fotbal – Pandurii Târgu Jiu – Vardar Skopje, scor 1-0, într-un joc amical

Pandurii Târgu Jiu a reuşit astăzi a doua victorie din stagiul de pregătire din Antalya, învingând cu 1-0 pe Vardar Skopje, campioana ultimelor două sezoane din Macedonia, informează site-ul oficial al grupării oltene. Meciul s-a disputat pe terenul doi din Complexul Sportiv „Mardan”, bază sportivă în care sunt cazate atât Pandurii, cât şi Vardar Skopje. Meciul a fost decis de reuşita libanezului Fayez Shamsin, care a marcat cu un şut plasat ce a lovit şi bara înainte să intre în poartă, din centrarea lui Nicoară (’44). Mamele putea duce scorul la 2-0, dar a ratat o ocazie mare de gol în minutul 55.

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa – Paulinho, Mamele, Doru Bratu, Sipoto Bohale – Elton, Distefano (’46, Nistor) – Ciucur, Nicoară (’68, Distefano) – Alex dos Santos, Shamsin (’62, Bud).

Trupa lui Cristi Pustai mai are de disputat un singur meci de verificare până la finele stagiului turcesc, acesta fiind programat joi, oponenţi fiind ucrainenii de la Cernomoreţ Odessa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Auto / Marea Britanie şi Austria vor organiza câte...

Austria şi Marea Britanie vor găzdui câte două Marii Premii, fără spectatori, conform calendarului revizuit al Campionatului Mondial de Formula 1. Acesta...

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu...

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat...