13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii craioveni au dat Dinamo jos de pe podium

Voleibaliştii craioveni au dat Dinamo jos de pe podium

\n

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a obţinut aseară, în Sala Polivalentă, o victorie mare în disputa cu rivala Dinamo Bucureşti, scor 3-1 (20-25, 25-23, 31-29, 25-19). Partida a contat pentru etapa a treia din returul Diviziei A1 şi în urma acestui succes elevii lui Dan Pascu au făcut schimb de locuri în clasament cu echipa bucureşteană. Laurenţiu Vânătoru şi colegii săi au urcat pe locul trei, iar dinamoviştii au coborât pe patru.
„A fost un meci palpitant şi am avut puţine emoţii, deoarece am început foarte crispaţi jocul. Pe parcurs ne-am revenit, iar setul al patrulea l-am câştigat fără emoţii. Publicul, chiar dacă nu a fost prezent în număr mare, ne-a purtat spre victorie“, a spus la final antrenorul SCM-U Craiova, Dan Pascu.
Tot aseară, handbalistele de la SCM Craiova au fost învinse, în deplasare, de „U“ Jolidon Cluj, scor 33-22, suferind a patra înfrângere consecutivă.
Altă echipă de la SCM, cea de baschet feminin, ar fi trebuit să joace tot ieri, acasă, cu CSM Târgovişte, dar partida a fost amânată din cauza vremii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS