9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFutsal - România s-a calificat în sferturile de finală ale CE

Futsal – România s-a calificat în sferturile de finală ale CE

Echipa naţională de futsal a României s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de la Antwerp, deşi a fost învinsă, astăzi, cu scorul de 1-0, de reprezentativa Ucrainei, în al doilea meci din grupa A a competiţiei. Golul a fost marcat de Sorokin (’17), informează Agerpres.

Selecţionerul Nelu Stancea a început cu următorul „cinci”: Vlad Iancu – Florin Matei, Robert Lupu, Marian Şotârcă, Dumitru Stoica. Au mai evoluat: Florin Ignat, Marius Matei, Emil Răducu, Ion Al-Ioani, Cosmin Gherman, Szabolcs Manya, László Szőcs. 
De partea cealaltă, Evgheni Rîvkin a aliniat formaţia: Evgheni Ivaniak – Dmitro Bondar, Maxim Pavlenko, Evgheni Rogaciov, Denis Ovsianikov. Au mai jucat Vitali Kiseliov, Evgheni Valenko, Dmitro Sorokin, Dmitro Klociko, Aleksandr Sorokin. 
Au arbitrat Ondrej Cerny (Cehia) şi Kamil Cetin (Turcia).

În primul meci din grupă, disputat marţi, România s-a impus, cu scorul de 6-1, în faţa Belgiei, care va juca, sâmbătă, cu Ucraina, în ultimul meci al grupei (ora 21.45).

Clasamentul grupei A este următorul: 1. Ucraina – 3 puncte (un joc), 2. România – 3 puncte (două jocuri), 3. Belgia (0 puncte, un joc).

În sferturile de finală acced reprezentativele clasate pe primele două locuri în cele patru grupe.

Selecţionata de futsal a României participă pentru a treia oară la un turneu final de Campionat European.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS