13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBud promite revirimentul la Pandurii

Bud promite revirimentul la Pandurii

Aflaţi în cantonament în Antalya, la Lara, jucătorii de la Pandurii Târgu Jiu transpiră din greu, antrenorul Cristi Pustai punând mare accent pe pregătirea fizică. „E o oboseală foarte mare, aşa se întâmplă în cantonamentele astea de iarnă. Se aleargă foarte mult şi sper eu să fie bine până la sfârşit, să nu apară accidentări sau altceva“, s-a plâns mijlocaşul Viorel Nicoară, la Dolce Sport.
Noul atacant al gorjenilor, Cristi Bud, nu s-a plâns de „tratamentul“ la care sunt supuşi în Turcia, punctând că abia aşteaptă să înceapă campionatul, pentru că este decis să-şi relanseze cariera. „Îmi este foarte bine aici, atmosfera e foarte bună. E un pas foarte mare în cariera mea, pot să spun că îmi era dor să lupt pentru cupele europene. Acum sunt foarte bine din punct de vedere fizic, aştept meciurile. Aştept al doilea cantonament, ca să jucăm partidele amicale. De fapt, mai mult aştept să se termine cantonamentele astea două pe care le avem şi să începem campionatul”, a spus Cristi Bud.

Matulevicius, bun
de joc peste două luni

Cristi Pustai va beneficia în curând şi de serviciile lui Deivydas Matulevicius. Atacantul lituanian a trecut peste perioada de recuperare din Germania după operaţia de menisc şi după un control medical a primit undă verde pentru a-şi relua antrenamentele. Matulevicius era aşteptat aseară în cantonamentul pandurilor din Antalya, de astăzi el începând să se pregătească alături de restul colegilor. În primă fază, atacantul va lucra mult la sala de forţă, dar va efectua şi alergări uşoare alături de un alt jucător care revine după o accidentare, Cornel Predescu. Medicii estimează că Matulevicius ar putea reveni pe gazon în maximum opt săptămâni.
Acest prim cantonament al pandurilor din Antalya, în care s-a pus accent pe pregătirea fizică, se va încheia pe 31 ianuarie. După câteva zile libere, gorjenii vor pleca din nou în Antalya, pentru al doilea stagiu de pregătire (3-14 februarie), în care vor susţine cinci partide amicale, după cum urmează: 4 februarie – FC Zestafoni (Georgia, locul 7), 6 februarie – FK Mlada Boleslav (Cehia, locul 5), 9 februarie – Şahtior Doneţk (Ucraina, locul 1), 11 februarie – FK Vardar Skopje (Macedonia, locul 2), 13 februarie – Chernomorets Odessa (Ucraina, locul 5).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS