14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRevanşaţi-vă cu Steaua!

Revanşaţi-vă cu Steaua!

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova vor juca duminică, de la ora 18.00, în deplasare, cu Steaua Bucureşti, în cadrul etapei a 15-a din Liga Naţională. Oltenii vin după două eşecuri consecutive în campionat, ambele în deplasare, iar săptămâna aceasta au fost învinşi şi în Liga Balcanică, la Sofia. Elevii lui Nisic au de luat o revanşă în faţa Stelei, care în tur s-a impus în Polivalentă, după ce craiovenii, pregătiţi pe atunci de Andelko Mandic, avuseseră şi 14 puncte avans. În clasament, Steaua se află pe locul zece, cu 21 de puncte, iar SCM-U ocupă locul şapte, cu un punct mai mult. Cealaltă echipă olteană, Energia Rovinari, a jucat vineri, după închiderea ediţiei, acasă, cu „U“ Mobitelco Cluj.
Echipa feminină de baschet SCM-CSS Craiova joacă sâmbătă, de la ora 12.00, în deplasare, cu Nova Vita Târgu Mureş. Este un derbi al codaşelor Naţionale, formaţia gazdă ocupând ultimul loc, fără nici o victorie, în timp ce oltencele au doar o victorie, cu formaţia mureşeană.

Voleibaliştii, dublă
cu CSM Bucureşti

Cele două echipe de volei de la SCM-U Craiova vor disputa partide foarte importante cu grupările CSM Bucureşti, în prima ligă de volei masculin şi feminin. Fetele pregătite de Berthold Văsuică vor întâlni sâmbătă, de la ora 13.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, formaţia aflată la egalitate cu SCM, 17 puncte, într-un meci contând pentru etapa a 14-a. Sportivele din Bănie sunt obligate să se impună cu 3-0 sau 3-1 pentru a avansa în clasament şi a-şi consolida locul de play-off. În schimb, băieţii antrenaţi de Dănuţ Pascu vor evolua în deplasare cu CSM Bucureşti, sâmbătă, la ora 17.00, în cadrul rundei a 14-a. Aflată pe locul 5, SCM-U va fi nevoită să se impună la penultima clasată pentru a se apropia de ultimul loc de pe podium.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS