15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStângă: În acest meci ne-am creat ocazii cât în tot turul de campionat

Stângă: În acest meci ne-am creat ocazii cât în tot turul de campionat

http://www.youtube.com/watch?v=BDlgxPqB2gY

\n

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă, s-a arătat mulţumit de modul cum s-au comportat jucătorii săi în primul amical din Antalya, pierdut, scor 0-1, în faţa azerilor de la Ravan Baku. „Venim după o săptămână grea. Ca şi prime concluzii, după părerea mea a fost un test reuşit, ne-am creat ocazii cât nu ne-am creat în tot turul. Dar lipsa de prospeţime şi-a spus cuvântul în faţa porţii. Am ratat uşor ocazii mari. Am jucat în formule noi, cu jucători noi, şi acest lucru s-a văzut. Să termini 80% din acţiuni cu şut la poartă eu zic că este în regulă. Rămâne să ne concentrăm, să continuăm pe aceeaşi linie ca şi pregătire fizică, pentru că numai aşa putem să avem prospeţime, luciditate şi forţă să marcăm”, a declarat Ovidiu Stângă, pentru site-ul oficial al grupării oltene.

Singura nemulţumire a lui Stângă după partida cu azerii a fost accidentarea lui Sin: „Andrei Sin este singura pierdere în urma acestui meci, pentru că a simţit o durere la muşchi. Dacian Varga a avut o evoluţie bună, a făcut diferenţa în multe acţiuni, nu a avut forţa necesară pe ultimii metri pentru a avea reuşitele cu care a obişnuit fotbalul românesc”.

„Olandezul” a apreciat că seriozitatea proiectului îi va face şi pe fani să vină în număr cât mai mare alături de echipă: „Promovarea se va juca pe teren, nu joacă numele, ci jucătorii care sunt pe teren şi care trebuie să demonstreze că pot să promoveze. Cred că suporterii vor veni uşor-uşor lângă noi, suntem în creştere, suntem implicaţi într-un proiect serios şi asta ne bucură pe toţi, iar problema suporterilor o va rezolva numai timpul”.

 

Varga: Mă felicit că am ales Craiova

 

Mijlocaşul ofensiv Dacian Varga consideră că a făcut o alegere excelentă venind în Bănie, mărturisind că se simte perfect la CS Universitatea Craiova. „Sunt bucuros că am intrat în teren, că pot să joc fotbal. Sunt puţin supărat că nu am reuşit să câştigăm. Este şi o perioadă grea acum pentru noi, abia prima săptămână în cantonament, primul meci, sper ca în următorul amical să câştigăm ca să avem moral bun. Mă simt ca acasă. Băieţii m-au primit senzaţional, îi cunoşteam pe majoritatea. Suntem un grup bun şi sper să promovăm”, a spus Varga, arătându-se impresionat de condiţiile găsite în Bănie: „Avem antrenamente bune, plăcute. Un preparator fizic bun, care vorbeşte cu fiecare în parte. Sincer nu mă aşteptam să văd atât profesionalism la Craiova, o echipă de liga a doua. Mă felicit că am ales Craiova. Am avut oferte şi din liga întâi, dar am văzut aici un proiect foarte bun, pe termen lung, şi foarte serios. La ce lot avem ar fi ruşinos să nu jucăm în Liga I. Ne vom pregăti foarte bine aici, în cantonament, şi o să luăm fiecare meci în parte, iar la sfârşit când se trage linie, ne dorim să fim acolo sus şi să promovăm”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS