19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliaşiul a învins CSU II, în primul amical al anului

Filiaşiul a învins CSU II, în primul amical al anului

Echipa de juniori a clubului CSO Filiaşi a dispus, ieri, cu scorul de 2-1, de CS Universitatea II Craiova, într-un meci amical desfăşurat la Filiaşi, golurile fiind marcate de Răducanu şi Cârjan, pentru gazde, respectiv Dragomir, pentru oaspeţi. De fapt, au evoluat copii născuţi între anii 1993 şi 1996.
La CSO Filiaşi au evoluat: Lascu – Ciurea, Duicu, Mohorea, Birtu, Ianîcu, Giotoiu, Borneci, Miculete, Răducanu, Dumitraşcu. Au mai intrat: Constantin, Panade, Săvulescu, Pipoi, Cîrjean, Duriţă. Antrenor: Florea Spânu.
De partea cealaltă, antrenorul echipei CSU II, Daniel Mogoşanu, a mizat pe jucătorii: Socol – Şelaru, Geo Mişu, Stănia, Avram, Georgescu, Stoichiţoiu, Andruţă, Stancu, Dinu, Dragomir. Au mai intrat: Luna, Floroaia, Simion, Costea.
La meci au fost prezenţi, printre alţii, şeful Departamentului de Scouting, Nicolae Ungureanu, şi directorul Centrului de Copii şi Juniori al CSU, Nicolae Zamfir. „Filiaşiul se anunţă o zonă bună pentru fotbal. Terenul a fost prost, dar am înţeles că se va investi într-un gazon artificial. Aşa că, după investiţiile în infrastructură, Filiaşiul va deveni un centru puternic, care foarte probabil va avea echipă de C. Dacă la Calafat, Băileşti şi Filiaşi se vor face echipe de liga a treia, se va crea la nivel de judeţ o structură bine organizată, astfel încât aceşti copii vor avea o perspectivă. Cât despre joc, e greu să îţi faci o părere după 90 de minute. Sunt câţiva jucători care mi-au plăcut, dar trebuie să muncească enorm. Mai au nevoie de instrucţie“, a afirmat Nicolae Zamfir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS