12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbaliştii craioveni, învinşi în capitala Bulgariei

Baschetbaliştii craioveni, învinşi în capitala Bulgariei

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a fost învinsă, aseară, în deplasare, de formaţia bulgară Levski Sofia, cu scorul de 84-73 (13-24, 21-18, 20-15, 30-16), în etapa a 11-a din Liga Balcanică. Echipa din Bănie, antrenată de Milan Nisic, a condus ostilităţile timp de două sferturi şi jumătate, dar pe final de meci a avut numeroase ratări şi mingi pierdute în atac. Pentru Craiova au evoluat: Travis Bureau (9 puncte), LeVar Seals (17), Sten Sokk (13), Andrei Căpuşan (4), James Tyler (10 p, 10 recuperări, 3 capace). Au mai intrat: Nemanja Maric (2), Mirko Kovac (11), Mihai Gavrilă, Bogdan Popescu (4), Reinar Hallik (3).
Aceasta este a şasea înfrângere suferită de craioveni în Liga Balcanică, competiţie la care participă în premieră. SCM-U câştigase meciul din tur cu Levski Sofia, finalista competiţiei din ultimele două sezoane, cu scorul de 73-71.
După victoria de aseară Levski şi-a asigurat, în mari proporţii, calificarea în semifinale, fiind pe locul doi, cu 15 puncte. Craiova se află pe locul patru, cu 14 puncte.
Următorul meci pentru elevii lui Nisic în Liga Balcanică va fi pe 4 februarie, în  deplasare, cu Teodo Tivat.
Săptămâna aceasta SCM-U Craiova va juca în campionat cu Steaua Bucureşti, în deplasare. Meciul va avea loc duminică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS