17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBox – Lucian Bute, învins la puncte de Jean Pascal

Box – Lucian Bute, învins la puncte de Jean Pascal

\n

Pugilistul român Lucian Bute a fost învins la puncte de haitianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea, disputat, în această dimineaţă, la Centre Bell din Montreal.

Meciul s-a disputat pe durata a 12 reprize, iar cei trei arbitri i-au acordat victoria lui Pascal la puncte: 116-112, 117-110 şi 117-111.

Pe parcursul celor 12 runde, Jean Pascal a fost luptătorul mai calm şi cu loviturile mai clare. Lucian Bute, care a suferit a doua înfrângere din carieră, a părut ezitant, mult prea defensiv, şi a ales să supravegheze mişcările adversarului său până în rundele de final, când a fost prea târziu ca să treacă de garda lui Pascal.

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal pe 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce pugilistul român a fost operat.

“Adevăratul Bute a fost cel din ultima rundă! Vreau revanşa!”, au fost primele reacţii ale pugilistului român după aflarea deciziei, conform Prosport.

Imediat după ce a fost premiat, Jean Pascal a făcut o declaraţie scurtă: „Sunt cel mai bun din oraş şi azi am demonstrat acest lucru”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS