15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBox - Lucian Bute: Sunt dezamăgit

Box – Lucian Bute: Sunt dezamăgit

Pugilistul Lucian Bute a declarat, după ce a fost învins la puncte astăzi de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea, că se simte „dezamăgit”.  „Sunt dezamăgit, eram încrezător şi m-am pregătit bine. Am fost ezitant, dar la final mi-am dat drumul la braţe”, a declarat Lucian Bute, potrivit Mediafax. „Jean Pascal a fost mai bun şi îl felicit. Ne aşteptam să fie agresiv, dar m-a surprins puţin. Am fost ezitant şi am plătit”, a adăugat pugilistul român.

Antrenorul Stephan Larouche a afirmat că Jean Pascal a luptat mai bine în câteva rânduri. „Nu este o zi bună pentru noi. Jean a fost mai bun de câteva ori. Lucian a avut o presiune ezitantă, şi-a găsit cu greu ritmul”, a spus Larouche.

Potrivit presei canadiene, după meci Bute a spus că vrea revanşa, conform unei clauze din contract, însă Pascal nu a părut interesat, canadianul afirmând că vrea să lupte cu cei mai bun pugilişti ai categoriei sale şi a evocat în acest sens numele lui Carl Froch.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS