17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFormula 1 - Starea de sănătate a lui Schumacher este "staţionară"

Formula 1 – Starea de sănătate a lui Schumacher este „staţionară”

Starea de sănătate a campionului german de Formula 1 Michael Schumacher, aflat în comă într-un spital din Franţa din 29 decembrie după un accident de schi, este în continuare „staţionară”, a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al fostului sportiv, într-un comunicat, informează Agerpres. „Starea de sănătate a lui Michael este considerată în continuare staţionară (…). Familia lui Michael are deplină încredere în echipa medicală şi este foarte mulţumită de munca acesteia”, a indicat Sabine Kehm în comunicat. „Toate informaţiile privind starea de sănătate a lui Michael care nu vin nici de la medicii care-l îngrijesc, nici de la staff-ul său trebuie socotite pure speculaţii”, a continuat doamna Kehm, revenind astfel asupra unor avertismente. 

Întrebată despre faptul că acest comunicat de vineri nu mai evocă o stare „critică”, aşa cum se întâmpla până atunci, 
Kehm a răspuns că nu are nimic de adăugat. 
Este prima oară după 6 ianuarie când sunt divulgate informaţii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Pilotul german era atunci într-o stare „critică dar staţionară”, potrivit unui comunicat comun al spitalului şi al Sabinei Kehm. 
În seara aceleiaşi zile, o sursă apropiată de pilot a evocat o „uşoară ameliorare”. 
Schumacher a fost victima unui grav accident de schi pe 29 decembrie, în staţiunea Meribel din Alpii francezi. 
Germanul, care a împlinit 45 de ani pe 3 ianuarie, este cel mai titrat pilot din istoria „Marelui Circ”, având în palmares şapte titluri de campion mondial cucerite între 1994 şi 2004, perioadă în care a câştigat 91 de Mari Premii de Formula 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS