25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Oficialii FC Universitatea, „poftiţi” afară de pe stadionul „Ion Oblemenco”

Fotbal – Oficialii FC Universitatea, „poftiţi” afară de pe stadionul „Ion Oblemenco”

http://www.youtube.com/watch?v=EMNDDVsAO0A

\n

Preşedintele executiv al FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, însoţit de antrenorul principal, Nicolo Napoli, şi secundul acestuia, Dragoş Bon, au inspectat astăzi terenurile din incinta Complexului Sportiv „Ion Oblemenco”. Vizita nu a fost una tocmai pe placul firmei de pază, care iniţial i-a lăsat pe cei trei membrii ai FCU să intre pe terenurile „Zoltan Crişan” şi „Petre Deselnicu”, apoi, după ce au fost sesizaţi de superiori, s-au opus intenţiei „oaspeţilor” de a vedea starea terenului de pe „Ion Oblemenco”. Reprezentanţii firmei de pază i-au poftit pe cei trei oficiali ai FC Universitatea afară, spunându-le că ei nu fac altceva decât să respecte contractul semnat cu echipa CS Universitatea Craiova.

„Noi am vrut doar să vedem starea terenurilor şi dacă suntem primiţi în incinta Complexului ‚Ion Oblemenco’, pentru că luni ne vom reuni în vederea reluării pregătirilor pentru retur. Observăm că nu ne vom putea desfăşura activitatea pe terenurile pe care noi le-am făcut, deşi avem tot dreptul să putem intra aici. Este un nou abuz la adresa Universităţii Craiova. Când i-am întrebat pe cei de la pază cu ce drept ne dau afară, aceştia au spus că o fac în baza unui contract cu CSU, deci practic noi suntem daţi afară de clonă. Este strigător la cer ceea ce se întâmplă”, a declarat Marcel Iancu.

„Nu ştiu ce păzesc aceşti oameni aici, că nouă ne-au furat de curând două baterii de la autocarul echipei. Probabil că nu i-a interesat de bunul nostru, deşi se afla în incinta bazei sportive”, a punctat Dragoş Bon.

La rândul lor, Nicolo Napoli şi Dragoş Bon au admis că este foarte probabil ca FC Universitatea să se pregătească din nou pe stadionul „Depou” în cazul în care nu îşi vor putea desfăşura activitatea în incinta Complexului Sportiv „Ion Oblemenco”.

 

Update: Mititelu este optimist

 

Finanţatorul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, s-a arătat optimist în privinţa reprimirii echipei sale în Complexul Sportiv „Ion Oblemenco”, punctând totodată că va coopta jucători de valoare în perioada următoare pentru a promova în Liga I.

„Ne vom pregăti pe ‚Ion Oblemenco’, vom fi primiţi acolo, a fost o neînţelegere. La începutul lunii februarie le voi plăti două salarii jucătorilor. Vom mai aduce doi-trei jucători pentru a promova în Liga 1”, a spus patronul echipei FC Universitatea, la Radio GSP. „Planul de reorganizare este făcut, pe 16 februarie se va vota. Voturile sunt obţinute, avem o înţelegere prealabilă. Este imposibil ca un judecător să nu ne aprobe”, a completat Adrian Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS