16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Rusescu, „dublă” pentru Sporting Braga

Fotbal – Rusescu, „dublă” pentru Sporting Braga

Atacantul român Raul Rusescu a bifat o „dublă” vineri seara, în meciul câştigat de Sporting Braga cu scorul de 3-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Vitoria Guimaraes, într-o partidă din etapa a 15-a, ultima a turului din campionatul Portugaliei. „Vârful” vâlcean debutase la Braga săptămâna trecută, în Cupa Portugaliei (2-0 cu Arouca), informează Agerpres. Rusescu, împrumutat de la Sevilla FC, a fost titular la Braga, marcând în minutele 66 şi 72, după ce Felipe Pardo deschisese scorul în minutul 31. Raul Rusescu a fost schimbat cu Edinho (’88) şi a ieşit de pe teren în aplauzele celor 12.577 spectatori. 

”Rusescu a fost aplaudat răsunător. Un debut în campionat marcat de două goluri, dovedind mobilitate şi instinct de marcator. Nu ar fi putut fi o demonstraţie mai convingătoare a atacantului român”, a scris reputatul cotidian portughez A Bola în comentariul live al partidei.
În clasament, pe primul loc se află Sporting Lisabona, cu 33 puncte, urmată de FC Porto, 33 p, Benfica, 33 p, GD Estoril, 24 p, toate din câte 14 meciuri, Vitória Guimaraes, 23 p, Sporting Braga, 22 p, ambele din 15 jocuri. 
Etapa a 15-a programează duminică derbiul Benfica – Porto (ora 18.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS