26.2 C
Craiova
duminică, 26 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - Dulgheru, Begu şi Mitu au acces în turul doi al calificărilor la Australian Open

Tenis – Dulgheru, Begu şi Mitu au acces în turul doi al calificărilor la Australian Open

Jucătoarele de tenis Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu şi Cristina-Andreea Mitu au acces, astăzi, în turul doi al calificărilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

Dulgheru a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-0, pe Olga Puşkova (Rusia), cap de serie numărul 20 în calificări. În turul doi al calificărilor, Alexandra Dulgheru o va întâlni pe Katerina Siniakova (Cehia), care a trecut, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3, de Cagla Buyukakcay (Turcia).
Begu, a 14-a favorită a calificărilor, a învins-o, cu scorul de 4-6, 6-2, 8-6, pe Stephanie Vogt (Liechtenstein) şi va juca, în turul doi, cu Jovana Jaksici (Serbia), care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-4, de Petra Rampre (Slovenia).
Mitu a învins-o, în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-4, 9-7, pe Anna-Lena Friedsam (Germania), cap de serie numărul 4 în calificări. În turul doi al calificărilor, Cristina-Andreea Mitu o va întâlni pe Zarina Dias (Kazahstan), care a trecut, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4, de Aleksandra Krunici (Serbia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS