18.3 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCS Podari şi ACSVM Craiova se reunesc la mijlocul lunii

CS Podari şi ACSVM Craiova se reunesc la mijlocul lunii

Jucătorii celor două reprezentante ale Doljului din Liga a III-a, seria 3, CS Podari şi ACS Viitorul Muncipal Craiova, intră pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte vacanţa.
Trupa antrenată de Bogdan Vrăjitoarea, CS Podari, îşi va relua pregătirile pentru retur pe 15 ianuarie, lotul doljenilor suportând mai multe modificări în ultima perioadă şi asta pentru că obiectivul echipei este o clasare cât mai bună. Imediat după încheierea turului, oficialii podărenilor au renunţat la serviciile lui Alex Mirescu, Răzvan Istudor, Silviu Afrem, Fabian Cruşoveanu, Adrian Dumitraşcu, Cătălin Ţenovici, Giani Stoichiţoiu şi Sergiu Popescu, aducând în locul lor câteva „piese grele“ de la cealaltă reprezentantă a Doljului din eşalonul trei, ACS Viitorul Municipal Craiova. Este vorba despre fundaşii Alexandru Dreşcă, Dănuţ Ciocioană şi mijlocaşii Eduard Dina, Louis Copilescu, Florin Jianu şi Costi Răduţ, toţi venind sub formă de împrumut, până la vară, de la fosta CS Apa. La echipă a revenit şi Ionuţ Mitroi, acesta fiind plecat pentru câteva luni din ţară.
De asemenea, CS Podari a transferat de la ACS Viitorul Municipal Craiova şi din conducere, numindu-l pe Ion Mihai preşedinte al clubului. „Domnul primar Gheorghiţă mi-a solicitat ajutorul şi am decis să pun umărul la redresarea echipei. Îi mulţumesc pentru încrederea acordată şi vă spun sincer că dacă nu credeam în această echipă nu acceptam propunerea. Sunt convins că o să o scoatem la capăt şi o să facem o figură frumoasă“, a spus Ion Mihai, pentru GdS.
Pe 29 ianuarie se va efectua vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, iar în intervalul 5-15 februarie, fotbaliştii de la CS Podari vor pleca într-un cantonament în Serbia, la Kladovo, unde vor susţine şi câteva partide de verificare, însă momentan nu se cunosc adversarii. „Vom susţine cinci amicale: trei în ţară şi două în stagiul de pregătire din Serbia, dar nu ştim ce echipe vom întâlni. Se va stabili pe parcurs acest lucru“, a afirmat tehnicianul podărenilor, Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.

Craiovenii încep mai devreme

Cealaltă formaţie a Doljului din Liga a III-a, seria 3, ACS Viitorul Municipal Craiova, se va reuni ceva mai devreme decât CS Podari, mai exact pe 13 ianuarie, urmând ca vizita medicală să fie efectuată pe 23 ianuarie. „Momentan atât ştim sigur. Vom susţine şi un cantonament, dar încă se poartă discuţii pentru perioadă şi pentru locul de desfăşurare al acestuia. Variante ar fi Băile Felix şi Herculane, fiind posibil să meargă cu noi şi echipa Işalniţei din Liga a IV-a. În ceea ce priveşte lotul, acesta va suferi unele modificări, dar vedem la reunirea echipei ce va fi“, a afirmat preşedintele grupării care evoluează la Işalniţa, Dorel Grigorie, pentru GdS.
CS Podari ocupă locul 11, cu 15 puncte, iar ACS Viitorul Municipal Craiova se regăseşte pe poziţia a 9-a, cu 17 puncte, după 15 etape scurse, ambele având şanse mari să prindă play-off-ul în Liga a III-a, seria 3, fiind la 6,
respectiv 4 puncte de ocupanta locului şase, CS Tunari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS