Acasă Sport Napoli şi Mititelu, întâlnire decisivă pe 13 ianuarie

Napoli şi Mititelu, întâlnire decisivă pe 13 ianuarie

-

Antrenorul echipei FC Universitatea Craiova, Nicolo Napoli (foto), a afirmat, ieri, pentru GdS, că încă nu s-a întâlnit cu finanţatorul Adrian Mititelu pentru o discuţie serioasă legată de viitorul echipei şi a admis că aceasta va avea loc pe 13 ianuarie, menţionând că programul dat publicităţii de club la începutul săptămânii a fost întocmit de el. „Nu am vorbit deocamdată cu Adrian Mititelu despre acest lucru. Vom discuta totul pe 13 ianuarie. Atunci mă voi întâlni cu el. Tot atunci vom vedea ce jucători vor veni la reunire, ce jucători pleacă şi alte lucruri. Acel program eu l-am făcut şi i l-am dat domnului Mititelu înaintea vacanţei. Eu am planificat totul, cu reunirea pe 20, cu pregătirea timp de o săptămână în Craiova, cu cantonament în Antalya, şi cred că o să se respecte“, a spus tehnicianul italian, pentru GdS.
Întrebat ce părere are legat de noua evacuare a echipei de pe stadionul „Ion Oblemenco“, Nicolo Napoli a fost foarte liniştit. „Eu ştiu că vom juca pe «Ion Oblemenco» şi mai ştiu că primăria nu ne poate da afară de acolo, pentru că avem un proces câştigat în acest sens. Astfel de situaţii apar la Craiova foarte des. Azi situaţia e aşa, mâine e altfel. Deci eu cred că vom juca tot pe «Ion Oblemenco»“, a punctat Nicolo Napoli.

Ciucă: Nu-mi vine să cred ce se întâmplă

Căpitanul formaţiei FC  Universitatea Craiova, fundaşul Mădălin Ciucă, s-a arătat indignat de noua evacuare de pe „Ion Oblemenco“ a echipei, punctând că ar fi un adevărat chin pentru el şi colegii săi să plece iar în exil. „Am rămas perplex când am aflat că ne evacuează din nou. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă. Am înţeles că mai sunt două căi de atac, sper să rămânem acasă, pe «Ion Oblemenco». Clar o să ne afecteze evoluţiile dacă vom juca iarăşi pe teren străin. Meciurile ca meciurile, că jucăm la Severin, dar unde ne antrenăm, că pe «Depou» ne-am rupt picioarele la propriu. Va urma o perioadă extrem de dificilă şi noi, jucătorii, nu mai ştim ce să credem legat de viitorul acestei echipe. Am văzut că a revenit şi Napoli, sper să se rezolve odată problemele de la echipă, că am obosit psihic“, a declarat Mădălin Ciucă, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS