17 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Napoli şi Mititelu, întâlnire decisivă pe 13 ianuarie

Napoli şi Mititelu, întâlnire decisivă pe 13 ianuarie

Antrenorul echipei FC Universitatea Craiova, Nicolo Napoli (foto), a afirmat, ieri, pentru GdS, că încă nu s-a întâlnit cu finanţatorul Adrian Mititelu pentru o discuţie serioasă legată de viitorul echipei şi a admis că aceasta va avea loc pe 13 ianuarie, menţionând că programul dat publicităţii de club la începutul săptămânii a fost întocmit de el. „Nu am vorbit deocamdată cu Adrian Mititelu despre acest lucru. Vom discuta totul pe 13 ianuarie. Atunci mă voi întâlni cu el. Tot atunci vom vedea ce jucători vor veni la reunire, ce jucători pleacă şi alte lucruri. Acel program eu l-am făcut şi i l-am dat domnului Mititelu înaintea vacanţei. Eu am planificat totul, cu reunirea pe 20, cu pregătirea timp de o săptămână în Craiova, cu cantonament în Antalya, şi cred că o să se respecte“, a spus tehnicianul italian, pentru GdS.
Întrebat ce părere are legat de noua evacuare a echipei de pe stadionul „Ion Oblemenco“, Nicolo Napoli a fost foarte liniştit. „Eu ştiu că vom juca pe «Ion Oblemenco» şi mai ştiu că primăria nu ne poate da afară de acolo, pentru că avem un proces câştigat în acest sens. Astfel de situaţii apar la Craiova foarte des. Azi situaţia e aşa, mâine e altfel. Deci eu cred că vom juca tot pe «Ion Oblemenco»“, a punctat Nicolo Napoli.

Ciucă: Nu-mi vine să cred ce se întâmplă

Căpitanul formaţiei FC  Universitatea Craiova, fundaşul Mădălin Ciucă, s-a arătat indignat de noua evacuare de pe „Ion Oblemenco“ a echipei, punctând că ar fi un adevărat chin pentru el şi colegii săi să plece iar în exil. „Am rămas perplex când am aflat că ne evacuează din nou. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă. Am înţeles că mai sunt două căi de atac, sper să rămânem acasă, pe «Ion Oblemenco». Clar o să ne afecteze evoluţiile dacă vom juca iarăşi pe teren străin. Meciurile ca meciurile, că jucăm la Severin, dar unde ne antrenăm, că pe «Depou» ne-am rupt picioarele la propriu. Va urma o perioadă extrem de dificilă şi noi, jucătorii, nu mai ştim ce să credem legat de viitorul acestei echipe. Am văzut că a revenit şi Napoli, sper să se rezolve odată problemele de la echipă, că am obosit psihic“, a declarat Mădălin Ciucă, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

ȘTIRI GdS

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

Număr record de internări la Infecţioase Craiova. S-a depăşit...

Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ din Craiova are, în prezent, cei mai mulţi pacienţi internaţi de la începutul pandemiei. Infecţioasele au...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai staţi?

Primăria Târgu Jiu a primit un teren lângă Parcul...

Primăria Târgu Jiu a primit, prin donație, un teren lângă Parcul Coloanei Fără Sfârșit. Terenul a fost donat...

Scapă Complexul Energetic Oltenia de faliment?

Complexul Energetic Oltenia (CEO) mai are câteva săptămâni la dispoziție pentru finalizarea Planului de restructurare și decarbonare. Documentul...

Horoscopul de weekend

BerbecIeși din zona ta de confort și nu te mai gândi că nu ești pregătit să faci schimbări, să ții piept unor...