6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet (m) – SCM-U Craiova – Galil Gilboa (Israel), scor 70-80, în Liga Balcanică

Baschet (m) – SCM-U Craiova – Galil Gilboa (Israel), scor 70-80, în Liga Balcanică

\n

Gazeta de Sud a transmis livetext meciul de baschet masculin dintre SCM-U Craiova şi Galil Gilboa, din Liga Balcanică.

Înainte de debutul partidei un grup de suporteri a afişat un banner cu un mesaj de încurajare pentru antrenorul Silviu Lung, implicat astăzi într-un accident. rutier. Pe o pânză albă scria cu albastru “alături de Lung”.
Pentru SCM-U Craiova evoluează: Sokk, Popescu, Bureau, Seals şi Kovac. Pe bancă se mai află: Căpuşan, Hallik, James, Damian, Gavrilă şi Mocanu.

Pe foaia de joc este trecut şi americanul James Tyler, ultimul transfer al echipei oltene.

Min. 1 A început meciul.

Sfertul 1: După un început timid al formaţiei SCM-U Craiova, „alb-albaştrii” au echilibrat jocul şi la finalul primului sfert scorul este 25-22 pentru gazde. Cele mai multe puncte reuşite de SCM au purtat semnătura lui Seals, cu 11 puncte.

Sfertul 2: În a doua manşă israelienii au preluat iniţiativa şi au intrat la pauză cu cinci puncte avans, scor 38-43. De remarcat că au fost primele patru puncte reuşite de uriaşul James Tyler.

Pauză

Sfertul 3: După reluarea jocului, componenţii de la SCM-U au evoluat mai bine şi s-au apropiat de israelieni, însă în ultimele secunde ale sfertului, oaspeţii au reuşit un coş de trei puncte şi scorul a devenit 57-63. Seals a rămas cel mai bun marcator al echipei noastre, cu 11 puncte, fiind urmat de Bureau, cu 10, şi de Kovac, cu 9.

Sfertul 4: În sfertul al treilea „alb-albaştrii” au alergat după egalare, însă nu au reuşit să producă surpriza şi s-au recunoscut învinşi cu scorul de 80-70. Pentru SCM-U Craiova au marcat: Seals 13, Popescu 13, Bureau 12, Sokk 10, Kovac 9, Căpuşan 4, Tyler 4, Hallik 3, Maric 2.

* Daniela Mitroi-Ochea, Flaviu Dincă

* foto: Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS