20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) - Carmen Amariei, mulţumită de jucătoare, în ciuda înfrângerii Craiovei de la Baia Mare

Handbal (f) – Carmen Amariei, mulţumită de jucătoare, în ciuda înfrângerii Craiovei de la Baia Mare

Chiar dacă handbalistele de la SCM Craiova au început anul cu un eşec, scor 25-27, în deplasare, cu HCM Baia Mare, antrenoarea echipei oltene, Carmen Amariei, a declarat că este mulţumită de evoluţia jucătoarelor pe care le pregăteşte. „A fost un meci bun realizat de fete. Sunt mulţumită de cum s-au prezentat în teren şi este îmbucurător că arătăm o creştere evidentă în ceea ce priveşte omogenitatea şi relaţiile de joc. Este un start încurajator de an şi sper că în partidele următoare să arătăm adevăratul potenţial ale echipei”, a spus Amariei.

În partida disputată duminică la Baia Mare a debutat şi una dintre jucătoarele transferate în pauza competiţională la SCM Craiova, tânăra Alexandra Gavrilă. Internaţionala de tineret transferată de la Şcoala Generală 181 Bucureşti a prins minute bune în teren şi a marcat un gol.
Cealaltă achiziţie a craiovencelor, Roxana Joldeş, a fost doar rezervă. SCM Craiova, care a rămas cu nouă puncte în clasament, va disputa următorul meci miercuri, de la ora 16.00, pe teren propriu, cu CSM Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS