12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFuneraliile lui Eusebio: Un ultim tur de onoare pe stadionul Da Luz, în aplauzele a mii de suporteri

Funeraliile lui Eusebio: Un ultim tur de onoare pe stadionul Da Luz, în aplauzele a mii de suporteri

În aplauzele a mii de suporteri, sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist Eusebio a făcut un tur de onoare pe terenul stadionului Da Luz, conform dorinţei celui care a fost supranumit „Pantera Neagră”, informează Mediafax. Transportat într-o limuzină neagră, sicriul, acoperit cu un drapel roşu al formaţiei Benfica, a ajuns la stadion la ora 13.38 GMT (15.38 la Bucureşti), fiind dus în centrul terenului. Apoi, limuzina a făcut un tur al terenului, pe stadion auzindu-se melodia „Con te partiro”, cântată de Andrea Bocelli.

Ignorând ploaia, suporterii, dintre care unii cu lacrimi în ochi, au fluturat steguleţe cu chipul lui Eusebio, au aprins fumigene roşii şi au intonat imnul naţional. La trecerea limuzinei negre care transporta sicriul, mulţi fani au aruncat eşarfele roşii pe vehicul. La stadion, în primul rând se aflau toţi jucătorii echipei Benfica, strânşi în jurul antrenorului Jorge Jesus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS