22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Exclusiv: CS Universitatea Craiova se reuneşte pe 13 ianuarie

Fotbal – Exclusiv: CS Universitatea Craiova se reuneşte pe 13 ianuarie

Liderul seriei a 2-a din Liga a II-a, CS Universitatea Craiova şi-a stabilit planul de „bătaie” în ceea ce priveşte reluarea pregătirilor pentru etapele rămase de disputat din retur. Ovidiu Stângă va striga „catalogul” pe 13 ianuarie, urmând ca două zile mai târziu să se efectueze şi vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Mihăiţă Pleşan şi compania vor avea parte de două stagii de pregătire în această iarnă, ambele urmând să se desfăşoare în Antalya, primul în intervalul 16-26 ianuarie, celălalt între 3 şi 15 februarie, locaţiile nefiind momentan stabilite. Craiovenii vor susţine jocuri de verificare în ambele cantonamente, în primul două amicale, în cel de-al doilea patru, adversarele urmând să se cunoască în zilele următoare.

La capitolul schimbări, în organigrama clubului alb-albastru va figura începând de mâine Liviu Bistriceanu, acesta fiind noul ofiţer de presă al echipei CS Universitatea Craiova. În ceea ce-l priveşte pe Cosmin Cojocăreanu, acesta a fost înştiinţat, în urma unei şedinţe, de către directorul general Ion Geolgău că este aşteptat mâine dimineaţă la club să-şi rezilieze contractul de muncă, fără a-i explica motivul pentru care va fi eliberat din funcţia de purtător de cuvânt al grupării din Bănie.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, conducătorul echipei CS Universitatea Craiova a afirmat, pentru GdS, că momentan nu va suferi nici modificare. „Până la reunirea lotului nu se va întâmpla nimic”, a punctat „Gheorghiţă” Geolgău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS