22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) - SCM Craiova a fost învinsă de Baia Mare, scor 25-27

Handbal (f) – SCM Craiova a fost învinsă de Baia Mare, scor 25-27

Handbalistele de la SCM Craiova au disputat astăzi primul meci oficial din 2014, în deplasare, fiind învinse de echipa de pe primul loc, HCM Baia Mare, cu scorul de 27-25 (13-12), într-un meci restant din etapa a noua din Liga Naţională. Pentru echipa olteană, antrenată de Carmen Amariei, au evoluat jucătoarele: Munteanu – Cioaric (4 goluri), Goran (5), Han, Snopova (1), A. Amariei (2), C. Ilie (1). Au mai intrat: Gogoriţă (5), Dincă (3), Gavrilă (1), Florică (3), Ianăşi.

Craiova a pornit bine meciul, a avut un avans de cinci goluri (11-6), dar până la pauză băimărencele şi-au revenit şi chiar au preluat conducerea. În debutul reprizei secunde oltencele nu au găsit drumul spre poarta HCM-ului, apărată excelent de Cetăţeanu, permiţând liderului la zi al campionatului să conducă şi la opt goluri diferenţă (21-13).
Jucătoarele de la SCM Craiova s-au apropiat pe tabelă şi au fost destul de aproape de obţinerea unui rezultat de egalitate. Până la urmă victoria a revenit gazdelor, care nu au putut conta în acest meci pe trei jucătoare importante, Ada Nechita, Melinda Geiger şi Ana Maria Tănăsie.
SCM Craiova va disputa următorul meci sâmbătă, 11 ianuarie, pe teren propriu, cu CSM Bucureşti. Partida va începe la ora 16.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS