15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Pandurii nu se opun plecării lui Eric

Fotbal – Pandurii nu se opun plecării lui Eric

Eric de Oliveira a fost cel mai bun om al Pandurilor în prima jumătate a sezonului, cu 11 goluri marcate în Liga 1 şi cu alte câteva evoluţii de senzaţie în Liga Europa, fapt ce a stârnit interesul mai multor cluburi. Preşedintele clubului oltean, Eugen Pârvulescu, a recunoscut interesul mai multor echipe pentru vedeta echipei, însă dezmite zvonurile din ultima vreme, conform cărora ar putea ajunge la Dinamo sau la altă formaţie din Liga 1. „Sunt discuţii cu mai multe echipe din străinătate, nu din România. Este şi ocupanta locului trei din China interesată de Eric, nu numai Al Ahli. Vrem ca până la vară să nu plece niciun jucător important din echipă. Dar, până la urmă, dacă va fi o ofertă importantă, o să o luăm în considerare”, a declarat Eugen Pârvulescu, conform Digi Sport.

„Ca jucător şi ca prieten, îi doresc ce e mai bun lui Eric. Dacă pentru el e mai bine să plece de la Pandurii şi clubul e de acord, o să ne pară rău, pentru că este un jucător foarte valoros, care poate să decidă un joc de unul singur”, a spus Pedro Mingote, la Dolce Sport.

Al Ahli, din Arabia Saudită, îl vrea insistent pe Eric, şeicii fiind dispuşi să plătească 1.000.000 de euro pentru transferul mijlocaşul brazilian, jucătorului fiindu-i propus un salariu de 40.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS