15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Felix Grigore: Nu luăm în calcul ratarea promovării

Fotbal – Felix Grigore: Nu luăm în calcul ratarea promovării

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a afirmat că obiectivul grupării din Bănie este clar: promovarea în Liga I, fiind convins totodată că în play-off vor accede ASA Târgu Mureş, CSM Vâlcea, FC Universitatea Craiova şi Gloria Bistriţa. „Ideea e că dacă ai o echipă bună, care reuşeşte să câştige majoritatea meciurilor, nu poţi avea probleme nici cu play-off-ul. Nici nu luăm în calcul ratarea promovării”, a spus Felix Grigore, la Digi Sport.

În ceea ce priveşte rivalitatea locală, Felix Grigore a afirmat că ar fi benefic pentru oraşul Craiova să aibă două echipe în Liga I, aşa cum se în tâmpla în anul 2000, când evolua şi Extensiv alături de Universitatea pe prima scenă. „Noi am spus încă de la începutul proiectului nostru că ne-am bucura să fim două echipe în Liga I. Aş vrea să promoveze ambele echipe anul asta. Ideal ar fi să fie o singură echipă şi să câştige campionatul în Liga I”, a punctat Felix Grigore.

În cazul în care în primăvară autorităţile locale vor demara lucrările de demolare ale stadionului „Ion Oblemenco” în vederea construirii unei noi arene, CS Universitatea va evolua pe stadionul „Extensiv”. „Noi nu ne vom muta în alt oraş ca să disputăm meciurile de pe teren propriu. Vom juca pe arena Extensiv. Sper ca lucrurile să meargă la fel şi în retur, să promovăm în prima divizie. E o percepţie greşită că noi nu am avea suporteri. Păi, la primul meci pe care l-am jucat în Craiova au fost 15.000 de suporteri. În schimb, la meciul celeilalte echipe din Craiova au fost 1.500 de spectatori”, a punctat directorul executiv al CS Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS