17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU Craiova strânge rândurile

CSU Craiova strânge rândurile

http://www.youtube.com/watch?v=1MINSliL8uA

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, şi mijlocaşul Dragoş Dragalina au afirmat ieri în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la stadionul „Ion Oblemenco“ că se aşteaptă la un joc bun în partida de mâine, de la ora 21.00, din deplasare, cu ASA Târgu Mureş, şi la un rezultat pe măsură, care va descătuşa totodată trupa lui Erik Lincar.
„Nu este vorba despre un ultimatum pentru Erik Lincar, nu se pune problema de aşa ceva în acest moment. Este o perioadă mai grea pentru noi, pentru că nu am acumulat decât două puncte după trei etape, dar nu se pune problema în acest mod. Echipa nu este în criză, avem cumva presiunea rezultatelor şi s-a văzut în joc, dar aştept de la această echipă o victorie, pentru că veţi vedea cu toţii că se va descătuşa şi nu o va mai putea opri nimeni. N-aş putea spune că echipa nu a convins, am avut un joc destul de bun în prima etapă, cu Gloria Bistriţa, la fel şi la Severin, cu FC Universitatea, două echipe care ne sunt apropiate ca valoare. Acest ultim joc a fost mai puţin bun, cu Reşiţa, dar, repet, aşteptăm primul succes în campionat, pentru că din acel moment ne vom descătuşa. Noi nu suntem înjuraţi aici, pe «Ion Oblemenco». Cu Reşiţa a fost într-adevăr, o supărare legată de rezultat, dar în nici un caz nu putem să generalizăm şi să zicem că am fost înjuraţi pe propriul stadion“, a spus directorul executiv al CSU, nedorind să facă referiri la posibila cooptare a jucătorilor Curelea şi Ferfelea, aflaţi în litigiu cu Sportul Studenţesc, sau a lui Dorel Stoica, de la rivala FCU. „Nu putem să vorbim despre Curelea şi Ferfelea acum, pentru că sunt doi jucători aflaţi sub contract cu altă echipă. Sunt doi jucători foarte buni, pe care îi cunosc bine, îmi plac, pot juca la orice echipă din Liga I în prezent, cu atât mai mult la o echipă de Liga a II-a, dar momentan putem doar să-i apreciem ca şi fotbalişti. Nu ştim dacă vor mai veni jucători, e foarte greu în acest moment să mai cooptăm pe cineva. Ştim cu toţii că perioada de transferuri s-a terminat, deci nu vei putea aduce decât fotbalişti liberi de contract. La fotbal să nu spui însă niciodată niciodată, e posibil orice, dar nu avem nimic sigur în acest moment. Nu ştiam că Dorel Stoica şi-a depus memoriu şi poate deveni liber de contract, dar nu pot să vorbesc despre asta, pentru că nu ştiu amănunte. În prezent, este jucător aflat sub contract, deci… Pot să spun că este un jucător foarte bun, pe care eu l-am urmărit foarte atent anul trecut, la Severin, şi mi-a plăcut extraordinar de mult. Deşi are o vârstă destul de mare, este un jucător care mai poate evolua încă doi-trei ani la Liga I.

„Un egal cu ASA nu-l putem considera
un eşec“

În privinţa viitoarei partide, Felix Grigore este convins că trupa lui Erik Lincar va face o partidă bună şi va obţine un rezultat care să descreţească frunţile tuturor. „Dacă vor juca Pleşan şi Izvoranu, asta va hotărî antrenorul. Cert este că vor face deplasarea la Târgu Mureş. Cu Reşiţa nu au jucat pentru că aşa a hotărât antrenorul, dar şi eu dacă aş fi fost antrenor la echipă probabil că la fel aş fi procedat, i-aş fi protejat un pic, pentru că, după cum ştiţi, ei erau în urmă cu pregătirea şi ar fi riscat accidentări. Cei doi jucători nu merită să fie supuşi unui asemenea risc. Nu ştiu dacă au foarte mulţi bani sau ceva de genul ăsta, dar ştiu că este o echipă bună. În acest moment au şi un antrenor foarte bun şi o conducere pe măsură. Când spun asta mă gândesc la Daniel Stanciu, un conducător care a fost la mai multe echipe din Liga I. De asemenea, Edi Iordănescu care este un antrenor de viitor, cu o mare dorinţă de rezultate. Ne dorim victoria la Târgu Mureş, dar un egal cu ASA nu-l putem considera un eşec, pentru că, mergând pe ideea de mai înainte, ar fi un punct câştigat în deplasare cu o echipă care va fi cu noi în play-off. Nu ne temem că putem rata obiectivul, numai că ştim cu toţii că nu trebuie să mai facem paşi greşiţi. Dacă sunt acceptaţi câţiva paşi greşiţi, aş spune că noi deja am făcut mare parte din ei, dar obiectivul nu este compromis. Spuneam înaintea conferinţei că noi am câştigat puncte cu două echipe care din punctul meu de vedere vor fi în play-off; mă refer la FCU Craiova şi Gloria Bistriţa. Cred că vor mai intra în luptă CSM Vâlcea, ASA Târgu Mureş şi Minerul Motru“, a punctat Felix Grigore.

„Începând de sâmbătă vor apărea şi rezultatele pozitive“

La rândul său, mijlocaşul Dragoş Dragalina a afirmat că CSU a pus punct rezultatelor slabe odată cu înfrângerea cu Reşiţa, promiţând rezultate bune în viitorul foarte apropiat. „N-aş spune că suntem într-o criză de formă. Ne pregătim bine zi de zi şi cred că la un moment dat, fiind serioşi, vor apărea şi rezultatele. Nu este o povară pentru noi că jucăm pe «Ion Oblemenco». Presiune există, e normal, pentru că se doreşte promovarea, dar eu cred că, începând de sâmbătă, vor apărea şi rezultatele pozitive, care ne vor duce acolo sus, unde ne este locul. Pleşan şi Izvoranu sunt doi jucători de valoare şi cu experienţă, care cu siguranţă ne vor ajuta. Nu există tabere în lotul nostru, suntem o echipă unită şi suntem prieteni. Nu vreau să vorbesc despre cealaltă echipă (FCU Craiova – n.r.), spun că avem o echipă valoroasă şi sunt convins că vor apărea şi rezultatele“, a punctat Dragoş Dragalina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS