14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDynamik Craiova a defilat la Cupa Sport Team - ediţia a 2-a

Dynamik Craiova a defilat la Cupa Sport Team – ediţia a 2-a

Oltenia continuă să fie la înălţime în ceea ce priveşte fotbalul juvenil, de data aceasta venindu-le rândul juniorilor Dynamik Craiova să strălucească. Gruparea din Bănie a participat de curând la ediţia a doua a Cupei Sport Team Bucureşti, turneu care a „atins“ mai multe categorii de vârstă, în speţă cele între 2002 şi 2006. Dynamik Craiova s-a prezentat cu juniorii născuţi în 2002 şi 2003, din Bănie participând şi FC Universitatea cu grupa de 2004.
La 2002, Dynamic Craiova, echipa antrenată de Costel Dumitraşcu, a obţinut victorii pe linie, trecând rând pe rând de Progresul Bucureşti, FC Vărăşti, CS Baloteşti, 3 Kids Sport şi Sporting Giurgiu. De ultima a dispus în finală cu 2-1, graţie golurilor marcate de Teodor Drăghici şi Paul Florea, podiumul fiind completat de 3 Kids Sport Bucureşti.
Pe lângă trofeul primit în urma obţinerii primului loc, Dynamik a dat şi golgheterul competiţiei, Teodor Drăghici fiind recompensat cu diplomă pentru cele 20 de reuşite.
„A fost un turneu perfect, în care am demonstrat că munca noastră nu a fost în zadar. Sperăm să menţinem această linie ascendentă şi să mai obţinem şi alte trofee la fel de importante“, a declarat antrenorul Costel Dumitraşcu, pentru GdS.
Lotul echipei Dynamik Craiova, grupa 2002, a fost compus din următorii: portari: Robert Mândru, Oliver Istudor; jucători de câmp: Mihai Sandu, Daniel Geană, Sebastian Velea, Răzvan Radu, Paul Florescu, Andrei Toma, Darius Badea, Alex Mojea, Teodor Drăghici, Alecsandru Trană, Ion Dogaru, Mihai Boborică, Michel Ilie, Raul Popescu, Sebastian Buzică, Robert Antonie.

Şi trupa lui Filip Popescu şi-a „desfiinţat“ concurenţa

Numai victorii a înregistrat şi grupa de 2003 a clubului Dynamik Craiova, elevii lui Filip Popescu trecând lejer în grupe de CSS Bucureşti, Pro Team Bucureşti, Junior Star şi Astra Giurgiu. În finală nu a avut nici o emoţie cu LPS „Mircea Eliade“, impunându-se cu 8-1 în faţa bucureştenilor.
Craiovenii au luat şi celelalte două distincţii, titlul de golgheter fiind adjudecat de Robert Popescu (20 de goluri), în timp ce Mario Enache a fost desemnat cel mai bun portar.
„Mă bucur nespus de mult pentru aceşti copii, pentru că au muncit mult şi tot timpul au vrut să fie cei mai buni. Acest succes le va da multă încredere pentru viitor şi acesta este adevăratul câştig“, a punctat Filip Popescu, al cărui lot i-a cuprins pe următorii: portar: Mario Enache; jucători de câmp: Robert Truşcă, Andrei Pârvu, Gabriel Ciuciulete, Denis Prunaru, Radu pădureţu, Robert Popescu, Mario Isuf, Alex Popa, Flavius Marcu şi David Bică.

„Leuţii“ au terminat
pe locul patru

Reprezentanta Craiovei la categoria 2004, FC Universitatea, a încheiat Cupa Sport Team – ediţia a 2-a pe locul patru, din 14 participante. În grupe, „leuţii“ lui Mircea Popa s-au clasat pe doi, cu cinci victorii și o înfrângere (7-1 LPS „Mircea Eliade“, 5-0 Junior Star, 11-2 Corona Braşov, 3-2 AS Galactik, 5-2 Pro Team şi 2-3 cu CSM Focşani), iar în finala „mică“ au fost depăşiţi de Sporting Roşiori cu 6-5 (1-1 în timpul regulamentar, şi 4-5 la loviturile de departajare). „Diferenţa a făcut-o un copil, care a şutat în bară. Noi am dominat tot meciul şi am fost echipa mai bună, dar la loteria penaltiurilor au avut noroc ei. Asta e. Am preluat echipa asta de maximum şapte luni şi ne-am câştigat respectul pe unde am fost. Vom continua să muncim şi progresul va veni cu siguranţă“, a declarat Mircea Popa, pentru GdS.
Lotul echipei FC Universitatea, grupa 2004, a fost format din: Andrei Ştefănescu – Eric Gagiu, Darius Rădoi, Aliss Baran, Raul Costea, Alex Capac, Cosmin Neagu, Vlăduţ Mincă, Raul Poenaru, Yanys Nicola, Dragoş Predescu, Mihnea Ileana, Darius Drăgan, Mario Răduţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS