19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii a pus „câinii“ cu botul pe labe

Vâlcenii a pus „câinii“ cu botul pe labe

Divizionara secundă CSM Vâlcea a reuşit să-i facă fericiţi pe cei peste 3.000 de spectatori prezenţi în tribunele stadionului „Municipal“ din Zăvoi la partida amicală de lux contra echipei Dinamo Bucureşti, în care Claudiu Niculescu şi-a prezentat lotul cu care va aborda ediţia de campionat 2013/2014 a Ligii a II-a, seria 2. Oltenii s-au impus cu 3-2, asta după ce „câinii“ conduceau la pauză cu 2-0. Golurile vâlcenilor au fost marcate de I. Stoica (‘74), Lircă (‘76) şi Deaconescu (‘78), replica dinamovistă venind de la Elton (‘23) şi Boubacar (‘35).
CSM Vâlcea: Matache – Samson, Tătaru, Deaconescu, E. Stoica – I. Stoica, Bărbulescu – Cataramă, B. Geantă, Briceag – Negruţ. Au mai jucat: A. Popescu, Lircă, Pârvulescu, Arnăutu, Iancu, Ad. Popa, Ov. Popescu, Codin. Antrenor: Claudiu Niculescu.
Dinamo: Bălgrădean – Luchin, Durimel, D. Grigore, Grecu – Boubacar, Elton – C. Matei, Curtean, Lazăr – Ţucudean. Au mai jucat: Rus, Asanovici, Thicot, Rotariu, Dănciulescu, Maretici. Antrenor: Gigi Mulţescu.
„A fost un meci bun, pentru echipa mea au fost două reprize diametral opuse. În prima repriză, băieţii mei au fost timoraţi de foştii mei colegi, s-au făcut multe greşeli individuale şi nu numai. Repriza a doua a fost mult mai bună, consider că aceasta este adevărata faţă a echipei mele, am întors rezultatul şi am mai avut ocazii. Era important pentru moralul lor să facă un rezultat bun împotriva lui Dinamo, le poate da încredere mare înaintea startului sezonului. Le transmit mereu că au valoare, calitate, dar fără muncă nu pot face rezultate, sunt foarte încrezător în această echipă. Avem jucători tineri, dar de mare talent şi perspectivă, trebuie răbdare. Încă mai sunt în căutări pentru un post, dar 99% ştiu primul unsprezece din jocul de la Slatina“, a declarat antrenorul oltenilor, Claudiu Niculescu, conform liga2.ro.
„CSM e o echipă cu un joc bun, solid, dar nu trebuie să cadă în euforia acestui rezultat, pentru că nu asta e adevărata noastră faţă. Este una dintre echipele cele mai bune pe care le-am văzut în momentul de faţă în Liga a II-a, dar altul era rezultatul dacă eram odihniţi“, a punctat tehnicianul lui Dinamo, Gigi Mulţescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS