Acasă Sport Judo - Andreea Chiţu, locul cinci la CM de judo de la...

Judo – Andreea Chiţu, locul cinci la CM de judo de la Rio de Janeiro

-

Sportiva Andreea Chiţu s-a clasat, marţi seară, pe locul cinci la categoria 52 de kilograme, după ce a fost învinsă în lupta pentru medalia de bronz, la Campionatul Mondial de judo de la Rio de Janeiro, informează Mediafax.

Andreea Chiţu a avut primul tur liber, iar în cel secund a trecut de sportiva Inna Cherniak (Ucraina). În turul trei, Chiţu a dispus de italianca Odette Giuffrida, iar în finala grupei C a învins-o pe Marie Muller (Luxemburg), obţinând calificarea în semifinale.

În penultimul act al categoriei 52 de kilograme, Andreea Chiţu a fost învinsă de reprezentanta gazdei CM, Erika Miranda, intrând astfel în lupta pentru medalia de bronz cu sportiva germană Mareen Kraeh, care o eliminase în turul doi pe cealaltă reprezentă tricoloră la categoria 52 de kilograme, Andreea Ionaş.

Andreea Chiţu a fost învinsă prin ippon după doar un minut de luptă, ratând medalia de bronz şi clasându-se pe locul cinci.

Luni, în prima zi a CM de la Rio de Janeiro, Monica Ungureanu a fost eliminată în turul doi al categoriei 48 de kilograme, iar Carmen Bogdan în turul trei al aceleiaşi categorii.

Miercuri, România va avea reprezentare la categoria 57 de kilograme + Loredana Ohâi şi Corina Căprioriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

700 de ameninţări, au fost trimise de către doi copii unei fete de 13 ani

Doi băieţi cu vârste de 13 și 15 ani sunt cercetați de polițiștii din Galați, după ce au trimis peste 700 de mesaje de amenințare, unele chiar cu moartea, unei fete de 13 ani. Unul dintre ei este coleg de școală al fetei, iar celălalt este elev la un liceu din oraș.

Managerul CEO, Sorin Boza, schimbat din funcție

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a fost înlocuit luni din funcție. Decizia a fost luată de către Consiliul de Supraveghere al...