14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo - Andreea Chiţu, locul cinci la CM de judo de la Rio de Janeiro

Judo – Andreea Chiţu, locul cinci la CM de judo de la Rio de Janeiro

Sportiva Andreea Chiţu s-a clasat, marţi seară, pe locul cinci la categoria 52 de kilograme, după ce a fost învinsă în lupta pentru medalia de bronz, la Campionatul Mondial de judo de la Rio de Janeiro, informează Mediafax.

Andreea Chiţu a avut primul tur liber, iar în cel secund a trecut de sportiva Inna Cherniak (Ucraina). În turul trei, Chiţu a dispus de italianca Odette Giuffrida, iar în finala grupei C a învins-o pe Marie Muller (Luxemburg), obţinând calificarea în semifinale.

În penultimul act al categoriei 52 de kilograme, Andreea Chiţu a fost învinsă de reprezentanta gazdei CM, Erika Miranda, intrând astfel în lupta pentru medalia de bronz cu sportiva germană Mareen Kraeh, care o eliminase în turul doi pe cealaltă reprezentă tricoloră la categoria 52 de kilograme, Andreea Ionaş.

Andreea Chiţu a fost învinsă prin ippon după doar un minut de luptă, ratând medalia de bronz şi clasându-se pe locul cinci.

Luni, în prima zi a CM de la Rio de Janeiro, Monica Ungureanu a fost eliminată în turul doi al categoriei 48 de kilograme, iar Carmen Bogdan în turul trei al aceleiaşi categorii.

Miercuri, România va avea reprezentare la categoria 57 de kilograme + Loredana Ohâi şi Corina Căprioriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS