12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUltimul drum pentru Costică Ştefănescu

Ultimul drum pentru Costică Ştefănescu

Costică Ştefănescu, fotbalistul care a contribuit din plin la perioada de glorie a Craiovei Maxima, dar şi a naţionalei României, va fi condus sâmbătă pe ultimul drum. Cortegiul funerar va pleca la ora 10.00 de la Biserica Harşu din Craiova, acolo unde trupul neînsufleţit al celui ce a fost un model pentru coechipieri s-a aflat depus încă de joi seară. Traseul va fi prin centrul oraşului, iar soţia lui Ştefănescu a spus că nu se va mai merge la stadionul „Ion Oblemenco“, deoarece fostul mare fotbalist a fost depus joi în locul unde a cunoscut atâtea satisfacţii, atât la tribuna oficială, cât şi pe gazon.
La funeralii sunt aşteptaţi oameni din lumea fotbalului, dar şi ceilalţi membri ai familiei lui Costică Ştefănescu, cei doi copii şi fratele. Costică Ştefănescu va fi înmormântat cu onoruri militare, deoarece avea gradul de sergent major în retragere în cadrul MApN.
Fostul mare fotbalist, decedat marţi, la doar 62 de ani, va fi înmormântat la cimitirul Sineasca, pe aleea Eroilor. Fostul libero al Craiovei şi al naţionalei a căzut de la etajul cinci al Spitalului Militar din Capitală, unde era internat, deoarece suferea de o boală incurabilă. S-a vorbit despre două ipoteze: sinucidere sau accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS