8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDzambic: Am venit să câştigăm un trofeu

Dzambic: Am venit să câştigăm un trofeu

Veste excelentă pentru fanii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova. Sârbul Rade Dzambic a revenit la echipă, după ce în această vară îşi manifestase dorinţa de a pleca la un club din străinătate pentru un contract mult mai avantajos. „Turbo“ Rade, idolul tribunelor din Polivalentă în sezonul trecut, s-a alăturat deja colegilor săi şi a spus că s-a întors să câştige un trofeu cu echipa pregătită de Andelko Mandic şi Milan Nisic.
Oltenii vor participa sezonul viitor în trei competiţii oficiale: campionat, Cupa României şi Liga Balcanică. „Sunt fericit că am revenit. Avem jucători noi: Popescu, Maric, Sokk, Mocanu, şi avem şansa să câştigăm un trofeu. Mă simt ca acasă, mulţumesc fanilor care mi-au trimis mesaje pe tot parcursul verii. Promit că voi da totul pe teren, aşa cum mă ştiu. Mulţumesc şi managerului Marius Toma şi celor din staff, care m-au convins să revin“, a spus sârbul. Rade Dzambic nu va putea evolua în primele două partide oficiale ale sezonului, fiind suspendat după incidentele de la meciul cu Mediaş din sezonul trecut.

Luni debutează la Cupa Energia

SCM-U va participa săptămâna viitoare la Cupa Energia la Târgu Jiu, alături de echipele Energia Rovinari şi Timba Timişoara. Baschetbaliştii craioveni vor profita şi îşi vor susţine astfel colegii de club, de la echipa de fotbal CS Universitatea, care exact în acea perioadă va juca la Târgu Jiu, cu Pandurii II, în Cupa României.
Managerul echipei oltene, Marius Toma, a punctat că spera că Dzambic se va răzgândi şi va reveni la Craiova.  „În toată această perioadă am ţinut legătura cu Rade. Acum câteva zile mi-a spus că vrea să se întoarcă în Bănie, că regretă că a plecat. Mă aşteptam să-şi dorească să revină pentru că el pune suflet în tot ceea ce face, iar la Craiova a găsit exact ce are nevoie. Sper să ne ajute să îndeplinim obiectivul din acest sezon, adică clasarea în primele opt echipe ale campionatului“, a spus Marius Toma.

Maric: Fanii să fie la fel ca anul trecut

Şi Nemanja Maric este încântat că va juca în sezonul viitor la Craiova, sub comanda fostului său coechipier, Andelko Mandic, şi alături de prietenul Dzambic. „A fost cea mai bună ofertă pentru mine. Bineînţeles că a contat şi relaţia pe care o am cu antrenorul Andelko Mandic, deoarece am fost coechipieri la Oradea şi ne-am înţeles excelent. Îl ştiu şi pe Dzambic de multă vreme şi am înţeles că şi restul băieţilor din echipă sunt de treabă. Pentru fani am un singur mesaj: să fie la fel ca anul trecut. Sper că mă vor accepta ca şi cum aş fi oltean sută la sută“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS