25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCS Universitatea Craiova, amical cu Mioveni

CS Universitatea Craiova, amical cu Mioveni

Formaţia CS Universitatea Craiova va susţine astăzi, de la ora 19.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, o partidă de verificare în compania colegei de serie CS Mioveni, grupare pe care o va întâlni în campionatul Ligii a II-a, seria a 2-a, abia în ultima etapă.
Gruparea alb-albastră a intrat în linie dreaptă cu pregătirea noului sezon, dar acesta nu este ultimul amical din această vară, trupa lui Erik Lincar urmând să mai susţină un test pe 31 august, tot pe „Ion Oblemenco“, în compania unui alt colos al fotbalului românesc care evoluează în eşalonul secund, fiind vorba despre Rapid Bucureşti. Cu ocazia partidei cu giuleştenii, CSU îşi va prezenta şi lotul de jucători cu care va aborda viitoarea stagiune, la finele căreia speră să sărbătorească promovarea.
Jocul de astăzi va fi practic un omagiu pentru căpitanul Craiovei Maxima.
Înaintea fluierului de debut se va ţine un moment de reculege, iar jucătorii de la CSU vor evolua cu banderole negre pe braţ.
Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Erik Lincar, are tot lotul la dispoziţie pentru acest test, cu excepţia lui Enache Câju, operat recent la mâna stângă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS