21.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Astra-i mai bună

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), de Astra Giurgiu, într-un meci contând pentru etapa a V-a a Ligii I. Oltenii au deschis scorul prin Eric (‘6), cu un şut de la 25 de metri, dar oaspeţii au egalat prin Ivanovski (’42), care a îndeplinit o simplă formalitatea după ce portarul Lazar a respins în faţă un şut al lui Budescu. După pauză tot Astra a fost mai periculoasă în atac şi a preluat conducerea în minutul ’63, Ivanovski învingându-l pe portarul oltean cu un şut pe jos. Lovitura de graţie pentru Pandurii a dat-o Junior Morais (’87), brazilianul trimiţând mingea în plasă de la marginea careului.
Pandurii Târgu Jiu: Lazar – Unguruşan, Erico, Mamele, Momcilovic – Anton, Breeveld – Nistor (’77, Ciucur), Eric, Nicoară (’42, Brata) – Matulevicius (’77, Adrovici). Antrenor: Cristian Pustai.
Astra Giurgiu: Lung jr – Măţel, Ben Youssef, Mureşan, Morais – Seto, Cristescu – Tembo (’88, Bărboianu), Budescu (’78, Enache), William – Ivanovski (’75, Bukari). Antrenor: Daniel Isăilă
Cartonaşe galbene: Erico ’18, Unguruşan ’56, Eric ’57 / Mureşan ’57, Budescu ’61, Enache ’78, Măţel ’90+2
Au arbitrat: Al. Tudor – O. Şovre, Sb. Gheorghe; M. Balaci.
Observatori: I. Turculeanu, G. Ionescu.
De menţionat faptul că Viorel Nicoară a părăsit terenul în minutul 42, resimţindu-se după un contact dur cu Măţel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS