15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportACS Municipal Craiova a trecut de CSO Filiaşi

ACS Municipal Craiova a trecut de CSO Filiaşi

Formaţia ACS Municipal Craiova a dispus cu 2-1 de CSO Filiaşi, într-un joc amical disputat sâmbătă, la Işalniţa. Golurile divizionarei C au fost marcate de Lucian Scarlat (’20) şi Bogdan Buşică (’30-penalti), replica oaspeţilor venind de la Răducan în minutul 35, din penalti.
De menţionat că la scorul de 0-0 mijlocaşul formaţiei craiovene, Dragoş Ştoiu, a executat superficial o lovitură de la unsprezece metri, irosind şansa de a deschide scorul (’10).
Antrenorii Nicu Năstăsie şi Florin Dumitru au început meciul cu următorii: Surdu – Popa, M. Chiriţă, Dreşcă, Trică – Ştoiu, D. Stancu, Răduţ – Buşică, Tâmplaru, L. Scarlat. În repriza secundă au mai intrat: Grecu – A. Stancu, Gârbiţă, Ţucă, Bratoveanu, Copilescu, C. Scarlat, Sava, Sucitu.
„A fost un meci frumos, deschis, cu multe ocazii irosite de noi. Suntem mulţumiţi de modul cum răspund băieţii în această perioadă, mai ales că suntem în această formulă de aproximativ o săptămână. Să nu mai punem la socoteală faptul că unii dintre ei au evoluat şi în amicalele de joi şi de vineri, deci stăm binişor şi la capitolul fizic. Pentru săptâmâna viitoare, intenţionăm să susţinem un joc amical în compania unei divizionare B“, a declarat Florin Dumitru, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS