10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – România – Slovacia, scor 1-1, într-un joc amical

Fotbal – România – Slovacia, scor 1-1, într-un joc amical

Naţionala României a terminat la egalitate, scor 1-1, amicalul disputat miercuri seară, pe Arena Naţională, în compania echipei similare a Slovacei. Tricolorii au deschis scorul în minutul 44 prin Bogdan Stancu, acesta marcând cu capul din trei metri după o centrare a lui Torje. Replica oaspeţilor a venit de la Sestak (’57), care a reluat cu capul de la aproximativ şapte metri, după o incursiune a lui Weiss pe partea lui Latovlevici.

De menţionat că în minutul 22 Gabriel Torje a marcat cu capul din aproximativ doi metri, după o centrare a lui Lazăr, însă golul a fost anulat pe motiv de offside.

Din minutul 82 România a evoluat în inferioritate numerică după ce atacantul Ciprian Marica a părăsit terenul de joc accidentat.

România: Tătăruşanu – Măţel (’71, Cr. Nica), Găman (’46, Goian), Chiricheş, Latovlevici – Lazăr (’46, Pintilii), Hoban – Torje (’62, Nicoliţă), Maxim (’46, Grozav), Tănase (’75, Marica) – Stancu. Selecţioner: Victor Piţurcă.

Slovacia: Mucha – Pekarik (’46, Piacek), Durica, Cisovsky, Breznanik (’62, Pekovski) – Kona (’62, Salata), Kucka – Sestak (’78, Depetris), Hamsik (’64, Stefanik), Weiss (’70, Mak) – Jakubko (’46, Nemec). Selecţioner. Jan Kozak.

Cartonaşe galbene: Lazăr ’23, Nica ’90 / Kona ’33, Cisovsky ’41, Durica ’73.

Au arbitrat: Neil Doyle – Wayne McDonnell, Ciaran Delaney.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS