0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Sport Handbal (f) - România s-a clasat pe locul cinci la Campionatul European...

Handbal (f) – România s-a clasat pe locul cinci la Campionatul European de tineret

-

Naţionala de handbal feminin tineret a României s-a clasat, duminică, pe locul cinci la Campionatul European din Danemarca, după ce a învins în ultima partidă a competiţiei, reprezentativa Olandei, cu scorul de 31-26, informează Mediafax.

Rezultatele complete obţinute de tricolorele mici la CE din Danemarca sunt următoarele: 31-22 cu Portugalia, 31-22 cu Slovacia, 22-31 cu Norvegia, 27-20 cu Franţa, 24-28 cu Rusia, 30-24 cu Suedia şi 31-26 cu Olanda.

Duminică se va mai juca finala mică, pentru medalia de bronz, între Danemarca şi Norvegia, dar şi finala mare, pentru medalia de aur, între Rusia şi Ungaria.

Trei echipe au obţinut calificarea automată la Campionatul Mondial de tineret de anul viitor – Danemarca, în calitate de deţinătoare a titlului, plus cele mai bine două clasate echipe la turneul final continental, adică finalistele Rusia şi Ungaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...