9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCojocăreanu i-a luat locul lui Cucui

Cojocăreanu i-a luat locul lui Cucui

Schimbări de trupe la CS Universitatea Craiova în privinţa omului care trebuie să întreţină relaţia cu mass-media. Anunţat la începutul parteneriatului drept purtător de cuvânt al clubului oltean, Răzvan Cucui a fost „retras“ din funcţie de finanţatorii grupării alb-albastre, acest lucru datorându-se în mare măsură şi directorului executiv Pavel Badea, care a preferat să mizeze pe un ziarist din zonă, în speţă Cosmin Cojocăreanu. „Răzvan Cucui nu mai este ofiţerul nostru de presă. Am decis că este mai bine să mizăm pe un jurnalist din Craiova, decât pe unul din Bucureşti. Ne-am gândit la Cosmin Cojocăreanu şi oficial îşi va începe treaba de săptămâna viitoare. Probabil vom face şi un anunţ în această privinţă“, a declarat Pavel Badea, pentru GdS.
„Eu sunt la Bucureşti şi într-adevăr mă voi ocupa de cu totul altceva de acum înainte“, a comentat Răzvan Cucui.
„Mă simt onorat şi sper să avem o colaborare fructuoasă“, a comentat Cosmin Cojocăreanu, care nu se află la prima experienţă de acest gen, el fiind ofiţer de presă şi la „defuncta“ CS Turnu Severin.
CS Universitatea Craiova a poposit vineri la Mogoşoaia, iar sâmbătă se deplasează la Clinceni pentru un joc amical în compania formaţiei din localitate, programat de la ora 10.30, apoi îşi va continua deplasarea spre Câmpina, unde va susţine un ultim cantonament înainte de startul campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS