20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa ar putea reveni în Liga a III-a

CS Apa ar putea reveni în Liga a III-a

AS Podari ar putea să nu fie singura reprezentantă a Doljului în cel de-al treilea eşalon al ţării, trupei antrenate de Marian Zaharia putând să-i facă „marcaj“ fosta divizionară C CS Apa Craiova. Gruparea condusă de Dorel Grigorie şi Ion Mihai a fost „întrebată“ de FRF dacă ar dori să revină în campionat, iar oficialii craioveni iau foarte în serios acest lucru. „Am trimis o adresă la Bucureşti, de solicitare de loc, iar luni cred că vom depune şi cererea de înscriere în Liga a III-a. Domnul preşedinte Grigorie se va întoarce în acest weekend din concediu, analizăm lucrurile şi vom hotărâ împreună dacă vrem să continuăm în Liga a III-a. Am vorbit şi la AJF Dolj şi vom păstra un loc în Liga a IV-a, pentru orice eventualitate. Oricum, indiferent că vom juca în Liga a III-a sau a IV-a, echipa se va numi ACS Viitorul Municipal Craiova. De astăzi (vineri – n.r.) de pregătirea echipei se va ocupa Florin Dumitru“, a declarat Ion Mihai, pentru GdS.
„Am fost solicitat de cei de la CS Apa şi am acceptat să preiau echipa, pentru că m-am ataşat de băieţi şi cred că putem face lucruri frumoase împreună. Şi acum îmi amintesc cum am retrogradat în ultimele cinci minute din ultimul meci al campionatului. Trebuie să strângem rândurile şi să trecem la treabă“, a spus Florin Dumitru, pentru GdS.
ACS Viitorul Municipal Craiova va susţine în următoarea perioadă trei jocuri de verificare, adversare fiindu-i Dunărea Bistreţ (15 august), CSO Filiaşi (17 august) şi FC Balş (20 august).
În ceea ce o priveşte pe AS Podari, divizionara C va susţine sâmbătă, de la ora 10.00, pe teren propriu, un joc amical în compania formaţiei CSO Filiaşi, din Liga a IV-a Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS