22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Petrolul, Pandurii şi Astra şi-au aflat adversarii din play-off-ul Ligii Europa

Fotbal – Petrolul, Pandurii şi Astra şi-au aflat adversarii din play-off-ul Ligii Europa

Formaţiile româneşti care participă în Liga Europa şi-au aflat adversarii din play-off în urma tragerii la sorţi de astăzi, de la Nyon, informează Mediafax.

Echipa Petrolul Ploieşti va întâlni formaţia galeză care evoluează în Premier League, Swansea, în play-off-ul preliminariilor Ligii Europa. Manşa tur va avea loc la 22 august, pe terenul echipei Swansea, iar returul la 29 august, la Ploieşti. Petrolul nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi de vineri.
Echipa Pandurii Târgu Jiu va întâlni formaţia portugheză Sporting Braga. Manşa tur va avea loc la 22 august, la Cluj-Napoca, iar returul la 29 august, la Braga. Formaţia gorjeană nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi de vineri.
Echipa Astra Giurgiu va întâlni formaţia israeliană Maccabi Haifa, în play-off-ul preliminariilor Ligii Europa. Manşa tur va avea loc la 22 august, în Israel, iar returul la 29 august, la Bucureşti, pe Arena Naţională. Astra nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi de vineri.
Câştigătoarele dublelor manşe se califică în faza grupelor. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc la 30 august, la Monaco.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS