23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Universitatea, amical cu Motru

FC Universitatea, amical cu Motru

Antrenorii şi jucătorii FC Universitatea Craiova trag cu mai mult spor la antrenamente de când au primit „binecuvântarea“ Comisiei de Disciplină a FRF în privinţa participării în Liga a II-a, în timp ce oficialilor olteni li s-au descreţit frunţile. „V-am spus-o de multe ori: nu aveau cum să nu ne primească în Liga a II-a! Însemna să se facă un nou abuz la adresa noastră şi aveau iarăşi probleme“, a declarat preşedintele clubului, Marcel Iancu, pentru GdS.
Pentru Nicolo Napoli şi compania urmează un nou joc de verificare, astăzi, de la ora 18.30, fiind programat meciul „retur“ cu Minerul, la Motru. Până acum, gruparea alb-albastră a mai susţinut două teste, primul la Calafat, câştigat cu 3-1 în faţa divizionarei C FC Balş, al doilea la Severin, contra Minerului Motru, tranşat cu 2-1. În programul FC Universitatea mai figurează alte trei partide amicale pentru perioada următoare: prima duminică, la ora 18.30, în deplasare, cu echipa Ştiinţa Turceni, apoi miercuri (14 august), de la ora 18.30, la Podari, cu echipa din localitate, şi ultima sâmbătă (17 august), ora 18.00, cu o echipă de Liga a II-a, discuţii fiind cu Alro Slatina şi CSM Vâlcea.
FC Universitatea Craiova efectuează un cantonament pe plan local şi îşi desfăşoară antrenamentele pe stadionul „Depou – CFR“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS