21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDragomir: Am găsit sistemul pentru o competiţie cu 20 de echipe, FRF va decide luni sau marţi

Dragomir: Am găsit sistemul pentru o competiţie cu 20 de echipe, FRF va decide luni sau marţi

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anunţat, vineri, că oficialii LPF au găsit sistemul pentru un campionat al Ligii I cu 20 de echipe din acest sezon, dar o decizie privind mărirea competiţiei se va lua luni sau marţi în cadrul Comitetului Executiv al FRF.

Echipele care ar urma să fie înscrise în actuala ediţie a Ligii I sunt FC Rapid, retrogradată în eşalonul secund în urma unei decizii a TAS după două etape disputate, şi CSMS Iaşi, formaţie clasată pe locul 17 în sezonul trecut al primului eşalon.

Am găsit soluţia pentru un campionat cu 20 de echipe. Claudiu Popa (n.r. – directorul departamentului competiţii) a găsit sistemul, ţintarul. Ar fi un campionat fără nicio pauză. În loc de 22 februarie, campionatul ar urma să înceapă în 1 februarie (n.r. – returul). Iar turul se va încheia în decembrie înainte de Crăciun, cu o etapă sau două în plus faţă de acum. Nu ştiu dacă vor fi 20 de echipe, asta numai Comitetul Executiv al FRF hotărăşte. Luni sau marţi va fi Comitetul Executiv, depinde de preşedintele federaţiei”, a afirmat Dragomir, la Digi Sport. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS